ArdaAlper yağışın kuvvetli olduğu zamanlar Salı sabah erken saatler olarak görünüyor şimdilik. Onun dışında yağış çok kuvvetli değil.
Tişikkür ederim 🤠
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArdaAlper yağışın kuvvetli olduğu zamanlar Salı sabah erken saatler olarak görünüyor şimdilik. Onun dışında yağış çok kuvvetli değil.
Tişikkür ederim 🤠
Abiler sorum var Çarşamba günü öğle saatlerine kadar da Ordu çevrelerinde yağış şiddetli olur mu gelirken merak ediyorum da
Sahutt öncelikle geçmiş olsun abey depremi hissetmişsin ayrıca ellerine sağlık 🤠
Filenin Sultanları 3 olimpiyat şampiyonu Çin’i devirdi
Bizim Jojuklar da bir şey becerebilseydi keşke utansınlar artık
26sına kadar sakin duruyor ufak tefek kütleler gelebilir önümüzdeki birkaç saat
Teşekkürler hocam
Fevzi Burak hocam Ordu'da yağış olmamış sanırım gece sence önümüzdeki saatlerde etkili kütle gelir mi ?
Bakalım ne olacak uyarı vermişler
Nasil durumlar Arda?
İyiyiz abim gece de yağdı, dere biraz taşmış sanırım gece şimdi çarşıya geldik çok şükür iyiyiz
Şu anda çok korkuyorum yaklaşık 1 saattir yağıyor ama 30 dakikadır deli gibi yağıyor bakalım ne olacak
Anneannenlerin köyüne geçtik şimdi hava kapalı soğuk rahatladım vallahi
Yeni Tasarım Karşınızda
Galatasaray turu geçerse rakibi belli oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aman aman ne güzel tasarım bu böyle eline sağlık
Sıcak atak nasıl geçiyor dostlar?
Allah'tan rüzgar esiyor şuan o yüzden rahatım ama dün gece nefes bile alamadım neredeyse Çarşamba gelse de rahatlasak artık 🥵
Rus Sukhoi yeni tek motorlu savaş uçağını tanıttı
Sadece tasarımını bulabildim başka bir şey bulabilirsem atarım ![]()
Eline sağlık Sahutt abey 🤠
Amerika'da nasıl kasırga mevsimi varsa bence Türkiye için de Doğu Karadeniz'e sel mevsimi adı altında ek önlemler alınmalı