Bir bisiklet ile başlayan UPS şimdi dünya çapında bir kargo şirketi
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahutt eline sağlık abey 🤠
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sukhoi savaş uçaklarının yapabileceği bazı özel manevralar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Niğde'ye yapılmış MÜKEMMEL meydan. Keşke ağaçlara düşman olmasalar şu ülkede

-
2-0 gerideyiz maalesef
O güzelim seti nasıl kaybedebilir bir takım cidden anlayamıyorum nerdeyse hepsi bizim hatamız
-
Snow Hound doğum günün kutlu olsun abim nice senelere 🎉🎉🎉
-
Northrop Grumman'ın üretmiş olduğu bir radarı paylaşalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kaynak: Instagram Hacı Productions
-
Şubat sisteminde Ordu ve Giresun'un efsane görünmesi sonra batması

Neredeyse örtüyü bile zor yapmıştı
-
Bandırma ve Biga tarafları en büyük etkilenen terler olacak sanırım ilerleyen saatlerde
-
https://www.blitzortung.org/tr/live_lightning_maps.php
Canlı olarak şimşekleri gösterir bu site
Marmaradaki kütlenin etkisini görebilirisiniz trakya'nın tamamı kıpkırmızı
-
Bana nedense İstanbul'u değil de Sakarya taraflarını vurur gibime geliyor.
-
Ege Akdeniz son iki yıldır cidden çok aktif hayırlısı olsun İzmir'de gördük en büyük etkiyi
-
Bakalım Almanya kızmış mı? Evet kızmışlar #Bizimsucuklar.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu nasıl spikerlik yav adam 6 gol atmış zaten ne kızacak Allah'ını seviyorsan :bıktım:
-
Bu adam kimdir ?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Baktım internetten şu çıktı
İngilizceden çevrilmiştir-Ronald Karel deprem bulutlarının varlığı konusunda bir Türk / Fransız otoritesidir. İyonize deprem bulutlarının varlığını başarıyla kanıtlamış ve kanıtlamış dünyadaki tek araştırmacıdır. Halen NASA Ames Araştırma Parkı'nda GeoCosmo Merkezi Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
-
Arda görseller yok ..Varsa elinde yenileme ediver .
Şimdi düzeldi mi abim bende resimler gözüküyordu ama sizde neden gözükmedi anlamadım