Tebrikler Saadet 🎉🎉
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese günaydın iyi hafta sonları 🌄
-
Hayırlı olsun hocam tekrardan hoşgeldiniz
-
Sana da çok teşekkür ederim Sahutt cevapladığın için
-
>>>WinteR<<< çok teşekkür ederim abim aydınlattın beni
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Herkese iyi günler size bir sorum var burası Karadeniz'in en çok yağış alan ilk 5 istasyonundan birisi (kaçıncı olduğunu unuttum) yılbaşından bu yana 1800 kg yağış birikimini aşmış ve garibime giden şey şu Ordu'nun merkezine bu kadar yakındayken nasıl bu kadar farkla yağış alıyor.
Herhangi bir fikriniz var mı?
-
Bu Sene Kış Mevsimi Tahminlerine fazla takılmaya gerek yok .
Nİye ki abim ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok anlaşılmıyor ama solda Boztepe sağa gittikçe hava açıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir tarafta güneş bir tarafta yağmur ve gökkuşağı 😎
Günaydın HS ailesi
-
Mesela aynı olay şunun icin de geçerli dünyanın en yüksek dağı Hawaii taraflarında bir adada deniyor ancak yarısı su altında olduğu için Everest'ten kısa sayılıyor aynı onun gibi bir şey bu da
-
Ordu fatsa'da kırmızı kütle var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Büyük hevesle başladığım ama dershane ve okul ile neredeyse unuttuğum kendi dünya haritamı yarım da olsa paylaşmak istedim
-
Herkese günaydın hava çok soğuk 🥶
-
Günaydın. Aşıdan sonra sabah kalktım. Kalkamıyorum. Her yerim ağrıyor. Öksürük de başladı.
Kol ağrısı vardı bende iki gündür hiç oynatamıyordum kolumu bu geçmiş olsun reis
-
Günaydın herkese