Herkese selamlar 👋
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydın herkese hayırlı pazarlar
-
Sevgili havalarınsesi yöneticileri; şu an bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama yaklaşık iki yıldır burdayım ben neden hala acemi üye konumundayım ? Yeri geliyor model paylaşımı olsun yapıyorum ayrıca aktifim sitede de bazı arkadaşlar yeni üyeler bile, bi anda benim konumumda yada direk usta üyelik de alıyor.
Mesela ben geçen kıştan beri sürekli giriş yapıyorum kendi konum var savunma sanayi ve havacılık diye orada paylaşımlar yaptım hem de olabildiğince aktif oldum bir kaç yardımla Emektar üye oldum
-
Herkese iyi akşamlar 🌆
-
sonbahar tahmini yokmu dicem de küresel isinmadan kış mı bahar mı mevsim mi kaldı
Kış da var bahar da var mevsim de var ben hepsini yaşadım yakın zamanlarda
-
İlla ki tutacak bir gün bu haber😅 ve yine onlar başarılı olmuş olacak. Biz amatörler bir hiç olmaya devam🥶
Nasreddin Hoca'nın göle maya çalma muhabbeti gibi "ya tutarsa ?" 😂😂
-
Bu haberi okuyun sonra yorumlarınızı bekliyorum .
Trajikomik haber .
Klasik türk medyası yine başlamışlar erkenden konuşmaya 🤦🏻
-
>>>WinteR<<< geçmiş olsun abim
-
Herkese günaydın hayırlı cumalar
mehmet civan abim hoşgeldin geçmiş olsun özlettin kendini yav
-
Bugün okuldan yürüyerek geldim köprünün parmaklıklarında bile küçük odun parçaları vardı. 😳
Köprü yaklaşık 7-8 metre yükseklikte
-
Evet , kıyılar dikkat özellikle. Yarın öğlene kadar devam edecek yağış.
Teşekkür ederim reis
-
Bu akşam Ordu'da yağışlar şiddetli mi olacak
-
Dershaneden çıktım şemsiyeyi unutmuşum yarı yolda geri döndüm ana binanın kapısı kapalıymış diğer binadan geçtim az daha ölüyordum yorgunluktan
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ula bu neeee 😳
-
Yaklaşık 10 dakika önce Ordu'ya da böyle bir yağış oldu sabah yanıyorduk şimdi üşüyoruz