Senaryolara bakıyordum da 2160 ile 2700'lü saatler arası çok güzel tek tek fotoğraf koysam çok uzun sürerdi.
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık Sahutt abey 🤠
-
O 20si de aynı anda aktif olursa zaten artık Buzul Çağı yaşarız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Süper volkanlar bildiğim kadarıyla dünyanın sonunu bile getirebilecek güçte mesele Yellowstone ulusal parkı var Amerikada o da bir volkanik bölge hatta patlarsa amerika kıtasının büyük kısmı zarar görecek deniyor
Bize ortaokulda hoca işlemişti
-
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar hayırlı Cum'âlar.
Aleyküm selam herkese güzel günler hayırlı cumalar
-
Görsel
Heee resimler olsaydı elimde atardım galeride bulurum belki akşam atarım bulabilirsem
-
mesajın yanlışlıkla silindi buraya atarsan daha iyi olur
Ben ne yazmıştım ki 😆
-
Sabahları serin oluyor artık .
Okul kıyafetinin üstüne artık ek olarak bir şey giyiyorum yoksa içim bile üşüyor 🥶
-
Herkese iyi günler
-
Hayırlı olsun herkese
-
Meteociel'de CFS yok CFSv2 var bir bilginiz var mı
-
mustafa28 film fragmanı sandım eline sağlık
-
Ben de listede başta olduğum için ilk haftadan nöbetçi olurdum. Bir de giriş kata geçerdim öğretmenlerin ayak işini yapmiyim diye :'D
Tenefüste sevdiceğin kantinden içecek alıp gelince ayrı bir güzel oluyordu orada oturmak

Keşke pandemi çıkmasaydıda liseyi 11. sınıfın başında bitirmeseydik, her anını doya doya yaşasaydık. Çok oturuyo içime o 2 yılı yaşayamamak

Ben de okul bahçesine geçtim en rahatı orası diye ben de çok üzülüyorum en rahat olacağım sınıf olan 10. Sınıfı evde geçirdim 😔
-
3 sene sonra tekrar nöbetçi öğrenci oldum özlemişim yav 😆
-
Selâmun aleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam reis herkese günaydın
-
Olay Ayasofya'da imiş Camii oldu hemen Kar sistemleri gösterdi bu yılda iddialı
İroni mi yaptın yoksa ciddi misin