The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yanlışlık olması lazım
BIlmiyorum canlı yayın ama :oha:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yanlışlık olması lazım
BIlmiyorum canlı yayın ama :oha:
Kar yağıyor ❄️❄️❄️
Uzun vade tahminleri için evet, ama biraz daha ayrıntılı tahminler Kasım ayı ortası veya başı gibi gelebilir.
Teşekkür ederim reis
Kış tahminleri ekim ayında mı gelir çok merak ediyorum bu kış nasıl geçecek diye de
Tabii canım söz gelimi dedim. Şiir yazmak sanattır. Devam ettirebiliyorsan ettir bence . Bırakma . Bak sana yazdıran birileri de var şiirleri . Daha ne olsun :koşma:
Devam ettiriyordum çünkü önceden bana şiir yazdıracak biri vardı şimdi yok benim bi kaos yaşamam lazım ki ilham gelsin 😆
ArdaAlper aşık veyselim benim =D=D
Bir Aşık Veysel kadar olamayız canım 😆
Zamanında cok yazardım böyle sonra yavaş yavaş bıraktık, arada defterleri karıştırınca çıkıyor tek tük şeyler zaten çoğu defteri zamanında geri dönüşüme verdim
Senden önce hayatım darmadağındı
Bu satrancın bir raundunu bile kazanamadım
Sorunlarla dolu bir kara sevdalıyım
Gidecek hiçbir yer yok
Ölmeye razıydım
Ben bu oyunda bir kaybedenim
Bu dünyanın tek kuralı
Eski defterleri karıştırırken buldum ne güzel yazmışım yav
Zaman ne kadar hızlı geçiyor Eylül ayı geldi daha geçen gün seneyi yarılamıştık zamanın değerini bilmek lazım...
Selamun aleyküm herkese iyi günler
Hava 18 derece desem 🥶
41. Dakika 33-32 öndeyiz
Trt 1 de kadın milli voleybol takımının Sırbistan ile maçı var öndeyiz 11-6
Bu arada güneş duası diye bir şey İslamda yok Peygamberimiz Yağmur duasına çıkardı ama Güneş duasına hiç çıkmadı sebebi belli zaten Mekke’de Güneş Duasına çıkmaya gerek yok
Ya zaten 1 ay boyunca hava hep yağışlı olmaz illaki açacak bu hava er yada geç bence biraz saçma olmuş güneş duası
İyi ki denk gelmedi dedim sele gidiyoruz 😆
Bize denk gelmedi Giresun'a gidiyor