Herkese teşekkür ederim uyuyakalmışım yav mesajları şimdi gördüm ![]()
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada hastaneden geliyorum hasta olduğum için bir tek Ordu'da mı bilmem ama 18 yaş altı için salgın var
Sabah mide bulantısı ile başladı sonra karın ağrısı aksam da 38.5 derece ateş ama sadece bir gün sürüyormuş dikkat edin kendinize
-
Selamlar herkese
Ula ne aşıymış beee salın gitsin takmayın kafaya 🤭
-
Tokat erbaa en yüksek 30 olur başarılar Sinan abim
-
Selamlar sele gitmeden toplasak keşke su fındığı 😆
Bu arada su anda bu mesajı koltuğun tepesinden yazıyorum çünkü internet çeken başka yer yok güya Altınordu ya 20 dakika köyüz 🤦🏻
-
Dün öğleden beri yağıyordu aksam 7 den sonra gökgürültüsü ve şimşek ile felaket yağış aldık şu anda dindi ama yağış
Tabii ki de biz fındık toplarken yağdı ve adamlar gelemedi toplamaya 😆
-
Herkese günaydın bugün köye gidiyorum fındık toplamaya büyük ihtimalle iki hafta yokum
Uzun süre hava durumuna bakmayacağım genellikle biz fındığa başlayınca deli gibi yağmur yağar bı bakmışız kasırgamsı şey Sinop'a inecekken Orduya inmiş hiç şaşırmam 😆
-
Ünye de bir sitenin bir bloğu heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltılmış
-
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Vallaha da buydu aklıma geldi şimdi 😆😆😆
-
Böyle cinli büyülü korku oyunlarını seviyorum bide he 😀
Küçükken evde tektim annemle ablam komşuya geçmişti babam da işteydi neyse işte ben bilgisayarı açtım YouTube'da karşıma bir video çıktı kendiliğinden sallanan sandalye diye açtım izledim yavaş yavaş sonra bir anda jumpscare yadim 1 saat ağladığımı hatırlarım 😆
-
Sadece radar takibi öneriyorum ama mgmnin bu kadar şiddetli verdiği yağış uyarısı için son kez bi akşam modellerine bakacağım
MGM hala uyarı veriyor ama radarda neredeyse hiç kütle yok sence yine yağış alır mıyız hocam
Bu arada kusura bakma biraz fazla soru soruyorum sanırım
-
Böyle oyunları bir seviyorum bir seviyorum var ya geceleri oynamak için can atıyorum ne korku oyunları oynadım bu zamana kadar

Vallaha ben bir yerde 10 dakika bekliyorum bir şey fırlamasın diye 🤭
-
Yağış bitti bakalım ilerdeki saatlerde yağış alabilecek miyiz
-
@Yu_suf benimle ortaokulun ortasına kadar hep dalga geçtiler bazen ikinci ismim nedeniyle bazen de en saçma nedenlerle ama sonra bı anda herkes benimle arkadaş olmak için can atmaya başladı nedendir bilinmez sen de kendini aşağılama lütfen
-
12 saatte 70 kg nasıl sizce ?
Böyle giderse sel olur zaten