Tövbe estağfurullah bu ne la
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Girdim geldim biraz zor gibiydi sonucu bekliyorum
Hayırlı günler Arda, gir gel bakalım.

-
Herkese hayırlı günler ben denemede sınıfta ilk üçe girip geliyorum 😆
-
Ne oluyo la hiçbir şey anlamadım
-
9 13 arası sanmıyorum arda ama 12den sonra oluşumlar olabilir. Yani çıkış saatinde bir ihtimal ama öğleden sonra yağış var
Çok teşekkür ederim
-
Fevzi Burak hocam yarın sabah saat 9'da denemeye gideceğim de yağış durumu ne olur 9 ile 13 arası ?
-
Ecmwf yeni güncelleme de en yüksek yağış birikimini Görele taraflarına vermiş. Ayriyeten ordu merkezin yağış miktarını arttırmış
-
Semih Ö. doğum günün kutlu olsun nice senelere 🎉🎉🎉
-
Abooo bu nedir böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kusura bakma geç gördüm bize alan seçtiğimiz gün değiştirmek isterseniz okula gelip dilekçe yazmanız gerekir dediler ama hiç veli gelmek zorunda diye bir şey duymadım
-
1 ve 4 arasında kaldım dördüncüsü daha çok simgeliyor gibi kömürü ama
-
Ordu ve Giresun çok yüksek yağış alacak sanırım sabah güncellenmesi 225'di şimdi 189 kg olmuş Ordu merkez
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çaylaaaaaaar
-
ECMWF Ordu merkeze önümüzdeki 10 gün için 225 kg yağış vermiş

-
Ömer eline sağlık inşallah buradaki görevindeki gibi sınavda da başarılı olursun