ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler

Biz fındığa başlayacağız ya yağmurlar durmaz zaten nasıl bir şanssa artık iki sene önce tam 1 ay fındığın üstü örtülü kalmıştı küflenmişti dışındaki kapsul'u

Kapsul: Fındığın dışında olan o yeşil yer

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yani bu ⬆️⬆️

Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herkese iyi günler sirenlerini duydum da kendilerini göremedim size atayım dedim 🇦🇿

Otobüs sesi buyrun bu ses ile uyurum bazen çok rahatlatıcı. Sanki o otobüsün içindeymişsiniz gibi hayal edin

Hangi şehirden hangi şehire gideceğimi karar veririm ve yatışa geçerim sabaha şehire varmış şekilde uyanırım 😀🙂

Harici İçerik m.youtube.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bana otobüs sesi deme 15 saat yolculuktan sonra boynum tutuldu sadece sağa döndürebiliyorum kafamı 😆

Ben tekbire inanırım tevekkül oluyor sonuçta ama İzmir Marşın okununca neden yağmur duruyor onu anlamıyorum.

Biz de yapıyoruz bu bilgimiz yokken konuşuyoruz bir an önce değişmesi lazım demek istedim başka yere çekmek istemedim kusura bakmayın 😔

Bir şey diyeyim mi hoca haklı

Harici İçerik twitter.com

İzmir marşıyla yangın ne zaman durmuş Allah aşkına bilgisi olmayan insanlar konuşmasa keşke 🤦🏻

Harici İçerik www.instagram.com

Çok korkunç bir görüntü 😔