ArdaAlper gece pubg mobileya girecen mi beraber sabahlarız istersen
isterdim ama sabah dershanem var bir maç girdim çıktım kusura bakma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArdaAlper gece pubg mobileya girecen mi beraber sabahlarız istersen
isterdim ama sabah dershanem var bir maç girdim çıktım kusura bakma
Ecmwf 5100 Cape vermiş kıyılara
Şimdi sen diyince baktım Karadeniz kıyılarında da 4000 üstü cape olan yerler var 😶 Ben sadece İstanbul'da o kadar yüksek sanıyordum
Biz fındığa başlayacağız ya yağmurlar durmaz zaten nasıl bir şanssa artık iki sene önce tam 1 ay fındığın üstü örtülü kalmıştı küflenmişti dışındaki kapsul'u
Kapsul: Fındığın dışında olan o yeşil yer
Yani bu ⬆️⬆️
Herkese iyi günler sirenlerini duydum da kendilerini göremedim size atayım dedim 🇦🇿
12. Hafta 07.8.2021 Ağustos Cumartesi Isparta, Merkez, ISPARTA En Yüksek Sıcaklık 35.5 olur başarılar Whisper abim
Hocam o kadar nereye gittin? Hatay - Samsun arası o kadar 😆😆
Ordu konya ama sürekli mola verdi adam 🥲
Otobüs sesi buyrun bu ses ile uyurum bazen çok rahatlatıcı. Sanki o otobüsün içindeymişsiniz gibi hayal edin
Hangi şehirden hangi şehire gideceğimi karar veririm ve yatışa geçerim sabaha şehire varmış şekilde uyanırım 😀🙂
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bana otobüs sesi deme 15 saat yolculuktan sonra boynum tutuldu sadece sağa döndürebiliyorum kafamı 😆
Kadın Milli Voleybol Takımımız Arjantin’i 3-0 yenerek Olimpiyatlarda tarihimizde ilk kez gruptan çıktı. 👏🏼
Ayrıca Mete Gazoz olimpiyat şampiyonu 🥇
Daha Çok GösterDün tekbîr getirmekle ilgili attığım tweet; insanlara bir an evvel yangında ne okuyacaklarına dâir bir zikir telkîn etme amacıyla acele olarak atılmış bir tweettir.
Yangın söndürmek için neler lâzım olduğu, itfâiye ekiplerinin ve helikopter gibi vâsıtaların kullanılması gerektiği herkesçe bilinmektedir, zâten Kur'an bize sebeplere sarılmayı emretmektedir ve bu her müslüman tarafından bilinmektedir, yetkililer de vazîfesinin idrâkindedir.
"Sözün uzunu ahmağa söylenir" kâidesince bizim paylaştığımız hadîs-i şerîfe îtirâz edenler ancak kötü niyetli kimseler olabilir.
İzmir Marşı okununca yağmurun durduğuna inananlar, tekbîr getirilince Yüce Allâh'ın yangını söndüreceğine neden inanmıyorlar.
Tabîki her hâlükârda sebeplere sarılmak İslâm'ın emridir, bu konu tartışmasızdır. Biz sâdece bilinen bir şeyi tekrarlamak yerine ekseriyet tarafından bilinmeyen bir şeyi hatırlatmak istedik.
Tam paylaştığı açıklama budur. Başka yerlere çekmeyelim.
Ben tekbire inanırım tevekkül oluyor sonuçta ama İzmir Marşın okununca neden yağmur duruyor onu anlamıyorum.
Biz de yapıyoruz bu bilgimiz yokken konuşuyoruz bir an önce değişmesi lazım demek istedim başka yere çekmek istemedim kusura bakmayın 😔
Bir şey diyeyim mi hoca haklı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İzmir marşıyla yangın ne zaman durmuş Allah aşkına bilgisi olmayan insanlar konuşmasa keşke 🤦🏻
Sonuna kadar hak ettik ama olmadı. Olsun yüreğinize sağlık.
Unutmayalım ki ABD voleybolda dünya 1 numarası.
Ayrıca grupta ABD'ye karşı puan alan ilk takım olduk
Ve o kadar yangına sadece 3 uçak keşke yatırım yapılsaydı o konuda
Çok korkunç bir görüntü 😔
Yağmur geliyor
Az önce yanıyorduk bir anda soğudu hava
Ordu'ya ayak bastık şiddetli yağış başladı ne bereketli insanız 😆