ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ula hala geçiyorlar 15 olmuştur gördüğüm F-16 sayısı
-
Size de atayım bazı fotoğraflar ı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En büyük hayallerimdendi sonunda Türk yıldızları ile bir F-16'yı yakından gordum
-
Şu telefondan yazı yazmak çok zor ya bilgisayarda 5 saniyede yazdığımı burda 30 saniyede yapıyorum
Ben zaten 10 saniye harflerin yerini arıyorum 😆
Bu arada çok güzel bir kapak fotoğrafı yaptım profilime girip bakabilirsiniz
-
Kütleler Ordu'ya gelmeden erimiş 🥵
-
ArdaAlper bu arada belirteyim. Yarın Ordu için yağışın kuvvetli olduğu zamanlarda su baskını ve sel riski de var.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🤠
-
Arda 1 tane kupon kalmıştı onu da yusufa gönderdim sana bir dahakine artık.
Olsun abim sorun değil
-
>>>WinteR<<< abim hala gönderebilirsan bana da gönderebilir misin
5987935857 id bu
-
ArdaAlper yağışın kuvvetli olduğu zamanlar Salı sabah erken saatler olarak görünüyor şimdilik. Onun dışında yağış çok kuvvetli değil.
Tişikkür ederim 🤠
-
Abiler sorum var Çarşamba günü öğle saatlerine kadar da Ordu çevrelerinde yağış şiddetli olur mu gelirken merak ediyorum da
-
Gm20 almayı düşünüyordum jiroskop olmadığını öğrenince p30 lite aldım
Oppo aldım ben jiroskop da var performans modu falan da varngayet iyi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ben ☺️
-
Oyuna para basmak bana hep saçma gelmiştir oyun alırım ama gdio de para yatırmam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Silah desenine bakın bee

Ula bu oyunda nasıl böyle şeyleri çıkartıyonuz ben bı tane Kar98 çıkarttım gerisi boş