Herkese günaydınlar sağ salim atlattık yağışı
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nasil durumlar Arda?
İyiyiz abim gece de yağdı, dere biraz taşmış sanırım gece şimdi çarşıya geldik çok şükür iyiyiz
-
ArdaAlper neredesin ki dostum?
Ordu'da köydeyim merkeze on dakika teyneli köyü ama haritalarda teynelli diye yazıyor
Radarda o kadar kuvvetli bı kütle de gözükmüyo ama anlamadım nasıl bu kadar etkili oluyor
-
Korkma bir şey olmayacaktır Allah'ın izniyle
Bakalım inşallah dediğin gibi olur
-
O kadar korkmuşsun ki kurduğun cümle devrik olmuş Allah yaşatmasın kardeşim 😌😆
Vallaha çok korkuyorum
Şehir merkezinde olsam neyse de köydeyim evin yanında küçük bir dere var inşallah taşmaz
-
Şu anda çok korkuyorum yaklaşık 1 saattir yağıyor ama 30 dakikadır deli gibi yağıyor bakalım ne olacak
-
Şu anda çok korkuyorum yaklaşık 1 saattir yağıyor ama 30 dakikadır deli gibi yağıyor harmanda dere oluştu resmen dua edin de bir şey olmasın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah'tan ot biçmeye geldik anlık olarak yağış başladı 🥲
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yaklaşık 1 saat önce etkili olan yağışın gelişi
Halihazırda yeni bir kütle geliyor bakalım ne olacak
-
La köyde sele gidicez bu nasıl yağıştır

Fotoğraf çekemiyorum çünkü hiçbir şey anlaşılmıyor
-
La köyde sele gidicez bu nasıl yağıştır

-
Karşıdaki tepeler Perşembe ilçesinin tepeleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da çakıldak fındık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugünlük bu kadar yeter

-
Babamların köyünden iki adet tepenin fotoğrafları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu Orta tepe rakımı 450 bilmem ne üstünde (resmin sağ tarafında) kaleye benzeyen bir kaya vardır manzarası çok iyi eğer çıkabilirsem atarım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da kışlar tepe adı köyde ilk karın düştüğü yer olduğu için verilmiştir rakımı 600 bilmem kaç
Akşam annemlerin köyünden fotoğraflar geliyor

-
Anneannenlerin köyüne geçtik şimdi hava kapalı soğuk rahatladım vallahi
-
Aaa bugün arefeymiş
Herkese iyi bayramlar bayramınız mübarek olsun