ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler
ArdaAlper emektar üye olmuşsun :alkıs: tebrikler..
Teşekkür ederim abim

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Serinlemek isteyen Ordu'ya geldin

-
Biz de 30 dereceyiz rüzgar da esiiiiii oh bee 😌
-
Algida İle Kazan uygulamasında 2300 algida puanına 1250 valorant puanı var. Saolsun Whisper ve UsTaD abiminde destekleri ile baya bir puanım oldu 3750vp aldım şimdi dükkanıma yağmacı vandal gelmesini bekleyeceğim. Ayrıca pubg ucleri, lol rpleri, steam cüzdan kodları internet vs bir sürü içerik var satın alabileceğiniz kesinlikle öneririm dondurmaya harcadığını paranın bir kısmını dönüştürüp kullanıyorsunuz. Stoklar genelde 1 ayda yenileniyor :olumlu:
Biz de aldık dün de o dondurma hemen bitmez bizim evde zaten yarın köye gidiyoruz sana atabilirsem atarımaltındaki kodu
%90 ihtimalle bitmez ama neyse :D
-
Günaydınlar herkese
-
Günaydın HS ailesi sınava girip geliyorum
Hayatımda ilk defa denemeye girmek için can atıyorum üç haftadır çünkü sınıfta ilk üçe girenlere para veriyorlar

İlk Hafta: 2.
İkinci Hafta: 3.
Bu Hafta da birinci olsam yeter bana
-
Amerika'da nasıl kasırga mevsimi varsa bence Türkiye için de Doğu Karadeniz'e sel mevsimi adı altında ek önlemler alınmalı
-
Ordu'da hava bu gece ve yarın az çok yağış alabilir.
Önümüzdeki günlerde ise 30 -33 derecelerde..Yani bayramda sıcak ve sonrasında 2-3 gün 22-23-24 un de (Perşembe,Cuma,C.tesi)yüzde olarak yağış alma şansına sahip görünüyor.
Yine arkadaşlar da bakarlar..Benim yazdıklarım Allah etmeye fal gibi olabilir

Çok teşekkür ederim abim tahmin için
-
Sahutt Ordu nasıl olur köye gidicez de ot falan biçeceğiz merak ettim
-
Ünyede sarı turuncu yer yer kırmızı kütleler etkili oluyor. Orduya ise sağlam kütle geliyor o bölgeye samsunun doğu ilçeleri giresun arasında aksiyon yaşanabilir yine tedbirli olmakta fayda var bu yağış geçtiği yeri maalesef perişan eden bir yağış
Abim çok feci bir yağış var şu anda yol dereye döndü resmen yağmurun sesine uykumdan uyandım o derece
-
Bir haber gördüm 3 kişi kayıp diye ama bilmiyorum
-
Bazı fotoğraflar 😔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Instagram'da en az 10 video gördüm Çayeli ve Güneysu bayağı kötü durumda dereler ya ağzına kadar dolmuş ya da taşmış
-
İleride parmakların kireçlenir ağrı çekersin diyorlar yine de dinlemiyorum

Karar senin kararın bence bırakmaya çalış