Kurban bayramınız mübarek olsun nice hep birlikte bayramlara
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hacı Production çok kaliteli bir kanal editleri aşırı iyi bu onun yan hesabı
-
bende cok seviyorumda arda basinc degisiminden bas agrisi basliyor bende ama yinede seviyorum. hatta hatta ne gariptir ki artik gelen yagis hakkinda bir fikrim oluyor agrinin siddeti ile dogru orantili diyebilirim. eger gunler oncesinden basladiysa vay halimize
buyuk sistem yolda demektir 
Cidden çok güzel bir hava
Bence sende Romantizma da var abim çünkü annemde romantizma var ve yağışlardan iki üç gün öncesinden ağrılar başlıyor 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle aniden kapanan havaların hastasıyım ya
-
Ben anlamam yazilana göre demiştim.Fark etmez Türk pilotlarının her yarışmada aldıkları ödüller malum.
Yaptıkları da ortada ,olmaz denileni yapan helikoptere bile parende attırdılar

Orası ayrı zaten abim tartışmak bile hata olur Türk pilotlarının yeteneğini
Ama yeri gelmişken demek istedim bizim milletteki en sevmediğim özelliği yoksa videoya lafım yok abim 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Türk değil bu adamın ictigide viski 😂
Ben videonun yazısını okumamıştım aynen Türk değil bu adam akrobasi pilotu diye hatırlıyorum hatta bizim Türklerin her şeyi sahiplenmesi çok saçma ya 😂
-
Çalış tabii üniversite bir noktada önemli ama sana para kazandıracak unsur bu değil
İstersen türkiye 1.si ol sınavda "sadece" üniversite okuyarak zengin olamazsın olamayız 
İş bulamadığım sürece okuduğum bölümün bir anlamı kalmıyor maalesef 😒
O yüzden de biraz MSÜ istiyorum iş olanakları sayesinde
-
Whisper abim eğer kazanırsam MSÜ'yü yaparım sana özel 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gökyüzü çok güzel şu anda Ordu'da
-
son resim ayvaliga benziyor arda. ayvalik merkezin sonuna dogru liman tarafi aynen boyledir
Boztepe ve çevresi cidden çok güzel yerler abim mesela Taşbaşı ayrı bir hava, Sahil ayrı bir hava, arka taraflarında bir cadde de aynı ege sokakları gibi eğer zamanım olursa bu dediğim yerlerin de fotoğrafını atarım buraya
-
Bakarsın şimdilik ama sadece şimdilik.
Allah Ömür versin bak gör bakalım neler edersin neler,nelerin olur neler..
İnşallah abim çalışıyorum bakalım bu sene sınavda neler yapacağım
-
Arda yapılacak şeyi yapmışsın

Güzel bakmak sevaptır
Anca bakarız zaten abim

-
Okulun konumu yüzünden her gün lambo,rs,Ferrari,Taycan gibi arabalar goruyorum
Benim okulun konumunda da egea falan var işte 😎
-
Binemedikten sonra görsen nolcak 🤣 kendi arabana marş basmaya erinirsin sonra
Kendi arabamız da yok ki ben sadece bakıp geçiyorum yoldaki arabalara 😂