Alışkanlık oldu 2 aydır durmadan çıtlatıyorum zevk alıyorum bundan :D
Ben de zevk alıyordum yaklaşık 1 yıldır ama son aylarda parmaklarım kendi kendine kasılmaya başladı o yüzden bırakmak lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlışkanlık oldu 2 aydır durmadan çıtlatıyorum zevk alıyorum bundan :D
Ben de zevk alıyordum yaklaşık 1 yıldır ama son aylarda parmaklarım kendi kendine kasılmaya başladı o yüzden bırakmak lazım
Parmak çıtlatıp stres atıyorum ne güzel çat çut
Çok yanlış bir şey o ben de yapıyorum bırakmaya çalışıyorum bence sen de bırakmaya çalış
Herkese günaydınlar
Coronadan sonra iyi günler beklemeyin dünyanın sonu (kıyamet) yaklaşıyor bence
Ağzından bir kere de hayırlı bir laf çıksın la vallaha umut bırakmadın içimde =D
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl.
Aleyküm selam abim iyiyiz Allah'a şükür sen de iyisindir umuyorum
Aşı olmamız için çok güzel uydurmalar bunlar
Aşı olup olmaman medyanın umurunda değildir bence onların amacı halkı bilinçlendirmek hastalığa karş
Sana kızmıyorum yanlış anlama ![]()
Günaydın HS ailesi herkese iyi günler
Hayırlı akşamlar herkese. Ben niye her gün yarın yokmuş gibi ders çalışıyorum 😆😆. Yeni bir TYT Matematik kitabı aldım 1 hafta önce. Yarılamışım şimdiden 🙂. 2022 tayfa siz ne yapıyorsunuz? Durum ne?
Ben 2023 tayfayım ama ben de uzaktan eğitimdeki eksikleri kapatmak için dershaneye başladım her haftasonu deneme oluyoruz 2. ve 3. oldum onlarda da çoğu kitabı yarıladım inşaallah herkese hedefindeki yere gitsin
Herkese hayırlı günler ![]()
9. Hafta 17.7.2021 Temmuz Cumartesi Denizli, Kale, DENİZLİ/KALE En Yüksek Sıcaklık
40.2 olur
Başarılar Dr.Selamet abim
Karadeniz Bölgesi konusunda ekran resmi olarak kullanabileceğiniz iki tane resim var
Ordu'da bu akşamüstü gökyüzü
Bu da sahilden kara bulutlara bakış
Bu arada üstteki iki fotoğrafı ekran resmi olarak kullanabilirsiniz ![]()
Birinci olmuşum aboooo ![]()
Günaydın HS ailesi yağmur yağmamış herhalde Ordu'ya gece
Bir haber sitesinde görmüştüm bilmem şu ülkede zika virüsü patlak verdi diye. Sivrisinekler büyük tehlike saçıyormuş bu haber siteleri var ya millete korku pompalamaktan zevk alıyor
Zika virüsü öyle çok da bulaşıcı değil ayriyeten çoğunlukla hamile kadınlara bulaşması durumunda çocukların kafası normalden daha büyük olur en büyük özelliği budur ve her sene çok da olmasa Nijerya gibi ülkelerde etkili olur. İnsanları etkilemez yeni doğan bebeklerde etkili olur her sene çıkar böyle haberler korku pompalamayla alakası yok yani