!!
!!
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
ArdaAlper yağmur taneleri ve cam harika görünüyor eline sağlık.
Teşekkür ederim abim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağmur tanelerinin camdan süzülüşü
benThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok şiddetli yağış yaklaşık 20 dk'dır devam ediyor yollar dereye döndü

-
şu anda merkezde gökgürültüsü var internette gördüm bazı yerlerde ceviz büyüklüğünde dolu yağmış
-
sarı kütle var gökgürledi samsunda
Mgm de bulutlu gözüküyor ama diğer bütün uygulamalar akşam yağış var diyor

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arada bir sis gelip gidiyor
-
Ben de Sonbahar ve Kış mevsimlerinde Ulugöl paylaşayım

-
Namütenahi
Ucu bucağı olmayan, sonsuz, sınırsız
-
Fakruzaruret
İleri derecede yoksulluk
-
Zımbırtı
-
Karbonfiber
-
ÇAMBAŞI KAYAK MERKEZİ
Kabadüz ilçe sınırları içerisinde 2010 yılında Çambaşı Kayak Merkezi yapım çalışmaları başlatılmıştır. İdare ile hizmet binası, kafeterya ve Sosyal tesisler 2017 yılında hizmete girmiştir.

Çambaşı Doğa Tesisi 4 mevsim hizmet veren 1,850 rakımda Çambaşı Yaylasının bütün güzelliklerine ve manzarasına hakim bir konumda inşaa edilmiştir. Denize ve hava limanına en yakın kayak tesisi olup turizm için bulunmaz özelliklere sahiptir. Şehir merkezi ile 54 km mesafedeki güzergahını oluşturan asfalt yol yılın 12 ayı açık ve ulaşım sorunu yoktur.
- Hat uzunluğu 1.753 metre ve 1.104 metre olmak üzere 2 adet telesiyej hattı bulunmaktadır.
- Toplam uzunluğu 17.275 metre olan 11 adet kayak pistim bulunmaktadır.
- Kayak odamızdan kayak yapabilmeniz için her türlü kayak ve snowbord ekipmanları, kıyafetler, gözlük, eldiven kısaca kayak ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz.
- 12 odalı otel ve ayrıca 12 adet bungalov tipi evler bulunmaktadır.
-
Gece Yarısı Bomba Haber geldi
Burak Yılmaz tekrar Galatasaray'a döndüğü iddiaları geldi
Kariyerini bitirecekse gelir bence yoksa ben Lille'de kalacağını düşünüyorum
-
akümülatör