Günaydın HS ailesi ![]()
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba arkadaşlar, bu paylaşımın yeri burası mı? Emin olamadım . Aşağıdaki sitede paylaşılan uzun vadeli tahminler çok can sıkıcı değil mi ? Tutarlılığı ne kadar , ciddiye almalimiyiz?
https://effis.jrc.ec.europa.eu/applications/seasonal-forecast
Günaydın sana da , bunlar sürekli değişiyor diye biliyorum ben zaten uzun vade olduğu için daha çok değişir bence
-
Günaydın HS ailesi

-
Adana ya batacak ya çıkacak bu sezon
-
Bir şey diyeceğim ben bir arkadaşla teyzem,anneanem, vs beraberken vs çok gergin oluyorum bunu nasıl düzeltebilirim
Bende de arada oluyor ama kendi kendine geçiyor ben muhabbet etmeyi çok becermediğim için gerginleşiyorum seninkini bilemem ama
-
İyi akşamlar muhteremler =D
-
Daha Çok Göster
Üst üste 2 defa la nina kışı yaşanan yılların 500 mb anomalisi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2001 eklenilirse ( üst üste 3 defa la nina kışı olmuş 2003'te)
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Reis gözükmüyor bende resimler
-
Günaydın HS ahalisi

-
88. Dakika
1-1
-
EURO2020 'de Belçika teknik ekibindeki görevi sona eren Thierry Henry, turnuva boyunca kazandığı maaşın tamamını hayır kurumlarına bağışladı.
Bizim 3 milyon Euro alan Şenol Sun da yapsa keşke =D
-
Delta plus virüsü 3 ilde görülmüş
Hayırlı olsun sırada ki yapay virüsün adını da ben koydum ya sinüs olacak ya da kosinüs
Bakan sadece İstanbul'u söylemiş diğer iki ili söylememiş büyük ihtimalle Antalya ve İzmir çünkü Delta plus Rusya'da normal virüsü bile bastırmış neredeyse vakalarının tamamı delta plusmış Ruslar da genellikle Antalya ve İzmir'e gidiyor. Söylememe nedeni ise bence turizm
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eğer ki bozmaz ve aynı böyle giderse bence Burak Yılmaz yerine A Milli takıma gelebilir.
-
Ya onu bunu geçin. Bu YKS sınavı zor geçti. Peki YouTubeda her videoda karşımıza çıkan Doping Hafıza'daki adamlar ne yaptı? Kesin Türkçe 39 doğru 1 yanlış Fen Full Matematik 39 doğru 1 yanlıştır 😆😆😆
1 olan netimi Doping hafıza ile full'e çıkarttım =D
-
Bu arada günaydın HS ailesi
Sizinle şu anda ülkenin uydudan fotoğrafını paylaşmak isterim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Onun esprisi de var İsmet adaları verdi verdi verdi diye YouTube a yaz belki düşer karşına
Videosu olması İsmetin adaları sattığı anlamına gelmez Lozan anlaşması öncesi zaten İtalyanlar adaları ele geçirdiği için otomatikman onlara bırakılıyor o topraklar tabi sonra Yunanistan'a geçiyor.
adalardaki azınlık olan türk nüfus balkan savaşlarındaki berbat yenilgiyle beraber adadan kovulmuş ve adalarda müslüman nüfus neredeyse sıfırlanmıştır.türkiye iyi diplomasiyle buna rağmen birkaç adayı lozanda, boğazları korunak ve karasularınıza çok yakın gerekçesiyle, alıyor.
Zaten sonra o birkaç ada da yakın geçmişte Yunanistan tarafından işgal ediliyor ancak hiç ses çıkarılmıyor