The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O ne gardaş yarısını Güney Doğu Anadolu'ya ver =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O ne gardaş yarısını Güney Doğu Anadolu'ya ver =D
ayarları çok kurcaladım hatta Googleye youtubeye bile sordum bu sorunu alakasız alakasız şeyler çıktı
Ben ilk defa bir telefonun kendini korumaya aldığını duydum cidden çok garibime gitti ![]()
Ordu'da derinden derinde n gökgürültüsü duyulmaya başladı
Bence insanın Kuran’ın mealini okumaması gerekiyor çünkü bazı şeyleri okuyunca bazıları yok bu niye böyle yok şu niye böyle diyenler oluyor o zaman da insanın imanı tehlikeye giriyor onun yerine Kuran-ı Kerim’i
Anlamaya çalışmak lazım
Orda sen de haklısın ama bana garip geliyor ne anlattığını bilmeden bir şeyi okumak
Arkadaşlar bir yardımcı olsanız bana.
Pubg mobile oynuyorum 60 fps alıyorum ama bir süre sonra telefon ısınınca kendini korumaya alıp ekranı karartıyor ve 30 fps ye düşürüyor kendisini. Bunu yapmaması için mutlaka bir ayar vardır bu işten anlayan birisi bana yardımcı olabilir mi lütfen
Telefon ayarlarında pil bölümü varsa oraya bakabilirsin belki bir ayarı vardır bazı telefonlarda aşırı ısınma olunca kendini koruma olayı var diye biliyorum
Bu diyanet yine fetva mı verdi Twitter çalkalanıyor niye Kuran-ı Kerim Türkçe basılması okunması caiz değil mi diye ama bununla ilgili açık ayet de var yani
Şimdi Türkçe olunca benzer sayılır mı sayılır o zaman aldıkları karar mantıklı ayetide bırakıyorum
De ki: “Yemin olsun,eğer insanlar ve cinler bu Kur’ân’ın benzerini getirmek üzere toplansalar ve birbirlerine yardımcı olsalar bile,yine onun bir benzerini meydana getiremeyeceklerdir.” (İsra suresi 88)
Şimdi gel çık işin içinden
Halkın çoğu sadece okuyor anlamını merak etmiyor Türkçe basılacaksa halkın Kuran'da ne anlatılmak istendiğini öğrenmesi için basılması lazım bence
40 dakika önce havada neredeyse bulut yoktu
Bize de gönderin Allah'tan rüzgar esiyor da rahatlıyorum :coksıcak:
Abiler iyi günler , yarın 10 dk olsa bile bi yağmur dökermi sizce ?
Günaydın reis, vallaha benim o konuda bilgim yok hocalarımız cevaplar artık
Yaklaşık 2 yıl sonra ilk defa denemeye girdim nasıl çözeceğimi bile unutmuşum ![]()
Günaydın HS ailesi =D
Ordu'da da hava yavaş yavaş bulutlanıyor ve soğuk soğuk rüzgarlar esiyor MGM yarına uyarı vermiş bakalım ne olacak
Kütle erimeden gelirse olabilir samsun adına da pek bir şey beklemiyordum ama kütleler biraz erisede ulaşmayı başardı radar takibi yapmak lazım
Teşekkürler hocam
Samsunda hava adeta patladı kapkara olduk yıldırım gök gürültüsü ve yağış var
Orduyu da etkiler mi acaba ![]()
haftaya İzmirin yüksek kesimleri kar yağışlı olur mu
Hızınız 150 yavaş 😆
Kar yağışı biraz abartı olmuş sanki