Bu arada sınava giren herkese başarılar
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gününüz güzel geçsin HS ailesi

-
Zonguldakli67 teşekkürler abim
-
Sahutt eline sağlık abey 🤠
-

Tam da ben atacaktım =D
-
Bir tek ben üşüyorum sanırım forumda =D
-
Bizde de yaklaşık 20 dakikalık yağış oldu aynen öyle devam etse sel olurdu büyük ihtimalle
-
Şu Katar Haberine düzenleme getireyim hemen, aklınızda soru işareti kalmasın.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) "Katarlıların Tıp Fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği tartışmaları gerçek değil. Protokol Katar Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor." açıklamasında bulundu.
Türk medyası şaşırtmadı yine :bıktım:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sukhoi savaş uçaklarının yapabileceği bazı özel manevralar
-
Türkler de gayet cüzi bir miktarda Ukrayna'da sıradan bir puanla tıp okuyabiliyor. Her şeyden şikayetçi olmayıp elimizdeki fırsatları değerlendirsek aslında, olaylar hiç bir şekilde bu noktalara gelmez. Türkiye'de okuyup, emek verip işsiz kalan bir kişi bile yok. O işsiz olup her şeyden şikayetçi olan adam ne yapıyor mesela? Adama istediği bölüm gelmemiş, çok alakasız, sırf okumak için bir bölüm okumuş, sonra işsiz.... Ne olmasını bekliyoruz ki?
Ama biz cüzi miktarda ödüyoruz dediğin gibi onlar bedavaya tıp, dişçilik ve eczacılık okuyabiliyor. İşsizlik konusunda katılıyorum sana ama orada haklısın
-
Katarlı gençlere Türkiye'de ücretsiz tıp okuma imkanı verilmeye başlanmış :bıktım:
-
Herkese hayırlı sabalar hayırlı Cumalar şuanda gökgürültüsü var ama radarda bulut yok

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Niğde'ye yapılmış MÜKEMMEL meydan. Keşke ağaçlara düşman olmasalar şu ülkede

-
2-0 gerideyiz maalesef
O güzelim seti nasıl kaybedebilir bir takım cidden anlayamıyorum nerdeyse hepsi bizim hatamız
-
Snow Hound doğum günün kutlu olsun abim nice senelere 🎉🎉🎉