İnşaALLAH olur gerçekte de .
Keşke olsa ama çok zor Rusya ve Çin varken ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşaALLAH olur gerçekte de .
Keşke olsa ama çok zor Rusya ve Çin varken ![]()
emin miyiz hocam ?
Daha dün haberde gördüm ama sen bilirsin abim benim dediğime göre karar verme sen kendin karar ver.
Biontech koruma olarak daha iyi ama ben genç olduğum için sinovac gibi inaktif aşı olurum çünkü mRNA aşılarının gençler üzerindeki tam etkileri bilinmiyor o yüzden kendimi tehlikeye atmak istemem
hocam peki şu kalp iltihaplanması olayına ne diyorsunuz ?
Abim o kalp iltihaplanması ihtimali 10000'de 1'miş
Koronada ise 1000'de 1
Aile terbiyesi cidden aşırı önemli eskiden bir arkadaşım vardı anne babası her istediğini yaptığı için benden de aynısını bekliyordu ama en sonunda dayanamayıp bütün ilişkimi kestim geçen senenin sonlarında, çünkü ben biriyle arkadaş olsam ona gidip "Arda çok kötü birisi ondan uzak dur " diye yalan söylüyormuş. Neyse ben zaten bu çocuktan o gördüğüm şeyden sonra iyice soğumuştum o da Annesine emir vermesiydi resmen annesine bana yemek getir, su getir diye emir veriyordu. Cidden aile terbiyesi çok önemli
Gerçekten Büyük bir Selçuklu oldu
Afrika'dan Rusya'nın en kuzeydoğusuna
Northrop Grumman'ın üretmiş olduğu bir radarı paylaşalım
Kaynak: Instagram Hacı Productions
Günaydın HS ailesi aşktan falan bahsetmişsiniz kaçırmışım keşke uyanık olsaydım da biraz olumsuz şeyler yazsaydım =D
Unuttum gitti zaten onu artık üzülmüyorum ![]()
Şubat sisteminde Ordu ve Giresun'un efsane görünmesi sonra batması ![]()
Neredeyse örtüyü bile zor yapmıştı
Bandırma ve Biga tarafları en büyük etkilenen terler olacak sanırım ilerleyen saatlerde
https://www.blitzortung.org/tr/live_lightning_maps.php
Canlı olarak şimşekleri gösterir bu site
Marmaradaki kütlenin etkisini görebilirisiniz trakya'nın tamamı kıpkırmızı
1945 Ordu. Evlerin arasında düz bir açıklık var (resmin sağ tarafında) orası 19 Eylül stadı.
Bana nedense İstanbul'u değil de Sakarya taraflarını vurur gibime geliyor.
Günaydın HS ailesi gününüz güzel geçsin ![]()
Ege Akdeniz son iki yıldır cidden çok aktif hayırlısı olsun İzmir'de gördük en büyük etkiyi