Ben bir şey farkettim büyük depremlerden önce genellikle uçak kazası oluyor mesela iki gün önce Sudan'da uçak düşmüştü
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkes Z kuşağından bahsediyor ama bizi siyasi bir malzeme olarak görüyorlar ve hiç bir sorunumuzla ilgilenmiyorlar bu insanın gerçekten sinirini bozuyor
-
Whisper abim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ?????
-
Bizim okul sınavları iki gün ileri almış sanırım pazartesi günü yapılacak açıklama için ertelenmiş
-
Herkese hayırlı Cumalar
ailesi -
Pazartesi günü karar verilecek diyorsun ama Pazartesi benim matematik sınavım var

Dün Ordu Valisi toplantı yapmış bugün belki bir karar çıkar
-
-
Açıklama gelmedimi
Açıklama yok hala bekliyorum ben
-
Ordu'nun bazı tarihi yerleri ve doğal güzellikleri
Gölköy Kalesi, Ünye Kalesi, Kurul Kalesi, Taşbaşı Kilisesi
Yason Burnu, Ulugöl, Perşembe Yaylası, Çiseli/Ohtamış/Çavuşlar Şelaleleri, Küpkaya Kanyonu Yoroz Kayalıkları, Boztepe, Çambaşı Yaylası, Çaka Plajı
Daha vardır ancak aklıma bunlar geldi. Aklıma geldikçe eklerim
-
Ordu Türkiye 1.si olmuş 15 gün tam kapanma yapılacak diyorlar Karadeniz için bakalım sınavlar ne olacak
İşim var diye dışarı çıktım sanki pandemi yokmuş gibi sokaklar hiçbir önlem de yok :bıktım:
Hakkımızda hayırlısı
-
1 hafta kala sınav listesinin atılması ve ilk matematik sınavı olması

-
Daha Çok Göster
Eğitimde kiminle yarışıyoruz da geri kaldık?
Niye bu keşmekeş?
Daha öncede yazdım, kaldığı yerden devam edilsin ama bu sene ama seneye.
Kimse Kimsenin önünde arkasında kalmaz.
Bu kadar yirtinmaya gerek yok.
Eğitim ne zaman verilirse o zaman alınır.Yasi veya zamanı yoktur.
Abim benim için sorun uzaktan eğitimden hiç bir şey anlamıyorum. Deseler ki seneye tekrar 10. Sınıftan başla seve seve kabul ederim. Konuları anlamadığım için sınavdan düşük alırım diye bir korkum var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sınavlar iptal olmazsa ben ( temsili değil gerçek)
-
Sınavlar kesinlikle iptal olmalı restoranlar vb. kapalıyken milyonlarca kişi birbiriyle temas edecek ve vaka sayılarında ciddi bir yükseliş olacak ama iptal etmeyecekler sanırım

Özellikle Karadeniz bölgesi vaka rekorları kırarken hata Karadeniz bölgesinde kendi mutasyonu olduğu söylenirken sınav yapılması cidden çok tehlikeli
-
Sınavlar kesinlikle iptal olmalı restoranlar vb. kapalıyken milyonlarca kişi birbiriyle temas edecek ve vaka sayılarında ciddi bir yükseliş olacak ama iptal etmeyecekler sanırım