Ben de iki kez ameliyat olmuştum onu bahane etsem tahminime yardım yardım edersiniz bence :D
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eskişehir
-
-
ArdaAlper tebrikler bu arada.Bu hafta 3te 3 yapmayı kıl payı kaçırmışsın.
1.yim o da yeter zaten ben de şaşırıyordum nasıl tutturuyorum sürekli diye :D
-
Zonguldak 3 sezonda bir rekor tazeliyor dek pompalıyor deniz

1 metre almıştınız sanırım bu sene biz de görsek keşke ya Boztepe'nin tam binaların başladığı yerine kadar iniyor ya da inse bile son günde iniyor 20 cm zor alıyoruz
-
-
Biz bu sene efsane alamadık ama 2020 yılında Şubat sistemi tam bir efsaneydi yaklaşık 50 cm kar almıştık iki üç günde inşallah bu sene daha kuvvetlisini alırız ve rekoru kırarız
-
Elbet bir gün...Bize 68 cm bile yeter fazlasında gözüm yok şu rekor ben yaşarken kırılsa kesmek
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2020 beri Kumru'daki 3. veya 4. deprem
-
Bende renksiz İstanbul haritası yapıyorum
Heyecanla bekliyoruz eline sağlık şimdiden
-
bi tarafina
yazda calmasinlar
ugrasiyosun kac gundurZaten yapacaktım unuttum eklerim son detaylara doğru

-
Bu Nasıl olmuş
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ben varsam güzeldir şaka bir yana cidden çok güzel
-
- ROKETSAN'dan Bangladeş'e TRG-300 KAPLAN Füzesi teslimatı
Bangladeş Genelkurmay Başkanı Orgeneral Aziz Ahmed, ROKETSAN tarafından geliştirilen TRG-300 KAPLAN Füze Sistemi’nin, Haziran 2021’e kadar Bangladeş ordusuna teslim edileceğini açıklamıştı. Yapılan teslimat ile Bangladeş Ordusu’nun Topçu Alayı’nın ateş gücü, 120 km menzile sahip TRG-300 KAPLAN Füze Sistemi ile daha da geliştirildi. ROKETSAN ihraç ettiği füze sistemi ile birlikte Bangladeş ordusunun taktiksel atış gücü gereksinimlerini karşıladı. Bahse konu teslimatlar ise deniz yolu ile yapıldı. - Kara Kuvvetleri Komutanlığına T129 ATAK Helikopteri teslimatı
Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) paylaştığı gönderiye göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı 1 adet T129 ATAK Helikopteri teslim aldı. Gönderide “Güvenlik güçlerimizin gökyüzündeki hakimiyetini artırıyoruz. Son olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza bir T129 ATAK Helikopteri daha teslim ettik.” ifadelerine yer verildi. - Türk Savunma ve Havacılık Sanayii ihracatı 1 milyar doları aştı
2021 Mayıs ayında sektör 170 milyon 347 bin dolar ihracat gerçekleştirdi. 2021 yılının ilk beş ayında sektörün ihracatı ise 1 milyar 120 milyon 90 bin dolar olarak gerçekleşti. - Türkiye,Kabil havalimanını işletmek için NATO ile anlaştı
Bir Afgan hükümet yetkilisi The National’a verdiği demeçte, Türk hükümetinin NATO ile 130 milyon dolarlık anlaşma kapsamında Kabil’in uluslararası havalimanı olan Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı’nın sorumluluğunu üstlenmeyi kabul ettiğini açıkladı. - AKSUNGUR ilk saha görevine başladı
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen AKSUNGUR, Ankara TUSAŞ tesislerinden Adana Şakirpaşa Havaalanı’na uçarak ilk saha görevine başladı. Görev süresi boyunca Şakirpaşa Havalimanı’nda konuşlanacak olan AKSUNGUR, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yangınla mücadele kapsamında kullanılacak.
Daha sonra devam ederim en yeni olaylar bunlar
- ROKETSAN'dan Bangladeş'e TRG-300 KAPLAN Füzesi teslimatı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünya haritası %70 hazır sadece afrika ülkeleri kaldı onlarda da çok küçük olanları yanlarındaki büyük ülkelere bağlıyorum boyarken zor olmasın diye bu bitsin savunma sanayii konusuna tekrar yazmaya başlayacağım