Bu akşam Ordu
İlk defa böyle şekilli bir bulut kümesi gördüm neden böyle şekli bilgisi olan var mı ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu akşam Ordu
İlk defa böyle şekilli bir bulut kümesi gördüm neden böyle şekli bilgisi olan var mı ![]()
Evin manzara çok iyi değil kusura bakmayın
Biz merkez olarak yağışın kuvvetli kısmını Ünye'ye kaptıracağız sanırım
Gördüğünüz gibi merkezi teğet geçti
yağış havalimanı üzerinden geçti merkezde sadece hafif yağış ve gökgürültüsü yaptı arkadan gelenleri bekliyorum
Ordu hazır mı
Hazırız kaptan :elkaldıranadam:
Gökgürültüsü duyulmaya başladı Ordu merkezde
Bunlar nasıl terimler lav ben bilmiyorum ![]()
Başlangıç seviyesi olarak Age of History 2 var mobil ve bilgisayarda da ondan sonra Eu4 Hoi4 bence çünkü Hoi4 oynanışı biraz karışık bir oyun
Bir şey diyeceğim oynadığım her oyunda acemiyim kapasitemin bu kadar olduğunun farkına vardım ve her düşündüğümde canım sıkılıyor ne yapmam lazım beceriksizim diye oyunları bırakmalımıyım Yanlış mı düşünüyorum Sadece oyun değil her şeyde kendimi küçük düşürüyorum
Kışın yazdığın hikayelerin vardı ona bakaraktan edebiyatta yetenekli olduğun ortaya çıkıyor
Oyunlara gelirsek ben bol bol strateji oyunları oynarım akıl yürütmeyi sağlıyor ayrıca acemiyim diye üzülme bence ilk başta herkes öyle olur yavaş yavaş öğrenirsin çok takma kafana hayatını yaşa ![]()
Harç tifan. :'D
Kolay gelsin abim
Kayseri, Develi
En düşük 10.1 derece olur
Şampiyon belli. Diğerleri sıralamayı belirlesin 😎🏆🏆
Ben yani ![]()
mehmet civan abim ilk başını okuyunca ciddi bir şey sandım devamını okuyunca bı kahkaha kopardım Allah iyiliğini versin :'D