Sen metreyi hazırla
Ben yılbaşından beri bekliyorum inşallah 1 metre olur da geçer (Kimse zarar görmez inşallah)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen metreyi hazırla
Ben yılbaşından beri bekliyorum inşallah 1 metre olur da geçer (Kimse zarar görmez inşallah)
Doğu Karadeniz'e daha az soğuk girmesine rağmen kar yağışı diğer bölgelerden fazla soğuğun fazla olmasının ne avantajı var acaba ikiside kar yapıyor
Vallahi ben de bilmiyorum ki çok garibime gitti
Suskunsunuz
Pusuda bekliyorum abim
Geçen seneden daha iyi olur inşallah tüm Karadeniz (özellikle Ordu
)
Ordu diyagramı
Ben sınavda fen lisesini kazanabilecekken sınavsız yerleşilen okullardan Ordu Anadolu Lisesi'ne gittim herkes sordu bana nasıl Fen lisesine gidemedin diye ben onlara hiç diyemedim ki onunla konuşurken sınava falan çalışmadım diye beni öyle kendine bağlamıştı işte
Ben de anlatayım size ilk aşkımı 2019 Nisan ayında gezide tanıştım onunla ilk gördüğümde için bir garip oldu sonra onunla konuşmaya başladık tabi sınav senesi olduğu için onunla konuşurken sınava çalışmadım gerektiği kadar. Sınav bitti hangi okulu kazandın diye sorduğumda hep geçiştirdi. Sonra aramız yavaş yavaş açıldı ben ona kaç kere seni seviyorum dedim ama bana hiç bir şey dememişti Ocak ayında arkadaşımdan öğrendim beni sevdiğini, ben onla konuşurken için bir hoş oluyordu hayatımdaki en mutlu anları onunla konuşurken yaşadım, ne zaman ki yeni birini sevecek gibi olsam aklıma o geliyor ve bir anda mutsuzluğa kapılıyorum keşke bir şansım daha olsa
kar başladı 3cm var yerde haberim yok
Hadi yine iyisin
Ben de lodos alıyorum 21 derecede
![]()
Ben umudumu hemen kaybeden biri değilimdir ama bu kış ben Doğu Karadeniz için kar yağacağını düşünmemeye başladım keşke yanılsam ![]()
21.5 derece ben biraz güneşleneyim en iyisi :coksıcak:
Şu an Sinopta ama bana kalırsa akşama gelir Ordu'ya
Samsun tarafında yeni bir kütle bize doğru geliyor Pandora akşama hazırlanalım bence
Arkadaş ben filipinler de mi yaşıyorum anlamadım, Ordu merkez de kar yağdı doğru ama hiç tutmadı...(
Ben Subaşı mahallesinde oturuyorum sanırım biz rakımdan kurtardık 5 cm kar vardı ama hepsi eridi