ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
sekmen : Ordu'da tabure için kullanılan bir isim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Turizm Bakanlığı'nın yeni yayınladığı videoda insanlara takılan aşılıyım maskesi tepki çekti ve video kaldırıldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gunaydinlar ahali. bayram harcliklari ne durumda. ArdaAlper ne yaptin hala yokmu babadan biseler. verince bizede haber et
(biz eskiden para veren evleri haber verirdik arkadslara herkez giderdi)Verdi de ben almadım çok param yok dedi. Canı sağolsun kira falan filan derken çok para kalmıyor.
-
su carsamba gunu dedigin kasirgami bu
su hindistan tarafina yonelip sel ile nehri temizlese iyi olacak gibi. yoksa felaketi yasacaklar. birak virusu mutasyon ugratcaklar diye korkuyorum. deisik deisik adetler. yuzyillardir oluleri yakan adamlar bi butun nehre atiyolar. ag kurmus devlet nehre oluleri yakalayip imha calismasi yapiyolarmis. her yer kokmus. bu hintlileri sevmemeye basladim ben. pis adamlar.
Evet abim o kasırga yönü değişmiş biraz Pakistan'a kaymış gibi
Hindistan'da gerçekten 100'lerce sözde din olduğu için farklı farklı gelenekleri var bence Dünyada ki en pis ülkedir
-
birde arkadaslar bakin genc kardesimiz ArdaAlper burada birseyler yapmaya calisiyor ben yeterli begeni gormuyorum tmm mecbur deilsiniz ama bence destekleyin yoksa herkezi etiketlemeye baslicam buraya haberiniz olsun. begeni cok olmuyor arda kondisyondan dusuyor. bakin tam 1 hafta olmus yazmiyor sebebi bakip gecmeniz. bir begeniye tiklamak bu kadar zor olmamali. forumumuzu hareketli canli ve konu olarak genis tutalim... ve bunu saglamak kemik kadro olarak hepimizin gorevi. kemik kadro derken yonetimi kast etmiyorum. gonlu ve kalbi burada olan yazda olsa hergun gelen bizlerle bir olan herkezden bahsediyorum.
sunu unutmayin sanayide gelisim savunma sanayini takip eder butun dunyada bu bole olmustur bu konuya egilmeyen toplumlar sanayilesmede de geri kalirlar.
ve size bunu televizyon telefon face insta vb gibi teknoloileri senelerdir dogru duzgun kullanmayan bir insan olarak soyluyorum.Abim benim için beğeni önemli değil okuyup bilgilenmeleri yeterli. Projeye son dokunuşları yapıyorum o yüzden yazı yazmaya zamanım olmuyor yine de çok teşekkür ederim desteğin için
-
Kasırga Pakistan'ın en büyük şehri olan 18 milyon nüfuslu Karaçi"ye vuracak gibi gözüküyor
Taflan
Ordu'da Kara yemiş için kullanılan isimdir
-
-
-
-
-
-
Akşam eve gelecek o zaman alırım Whisper abim