Anlık olarak Ulugöl ve Perşembe yaylası olmak üzere yüksek kesimlerde kar yağışı başlamış
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Pazar sabah 8.30'da başlayan dersle bir gün nasıl güzel geçebilir ki, benim için berbat bir gün ama senin adına sevindim

Pazar günü 8:30 da ders mi

Sanırım sınav senen başarılar şimdiden
-
Gü-nay-dın bugün hayata karşı daha mutlu hissediyorum kendimi inşallah sizin de gününüz güzel geçsin

-
Hint okyanusunda Maldivler yakınlarında bir yere düşmüş
-
Bu Ruslar nasıl bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum
-
Çin'in roketinin 9 Mayıs 3:53 civarlarında düşmesi bekleniyor ve eğer o saatlerde düşecek olursa Türkiye'nin üstüne düşme ihtimali var.

-
Anksiyete
-
Naftalin
-
Türkiye Cumhuriyeti, Filistin'e yardım ettiği gibi Doğu Türkistan'a yardım etmeli ama gelin görün ki okullarda bile Hayalimdeki çin diye proje başlatılıyor. :bıktım:
-
Dışişleri bakanı bu konuda açıklama yaptı, keşke onu da okusaydın.
Abim ben yapılan açıklamaya üzüldüm sadece, açıklamayı okudum zaten keşke yanlış anlaşılmayacak biçimde açıklama yapsaydı
-
-
-
Ben kışı daha çok severim çünkü sıcaktan nefret ederim yazın da yağmurlu zamanı çok severim
-
Her şey değil ama sözde etkili ve yetkili kurumların bazıları sadece ve sadece koltuk işgali ederler .
Ülkeye faydası olacak bir çivi bile cakmazlar,çakmadılar ama birbirine çivili olan yerlerin çivilerini de sökmek için herşeyi yapıyorlar.
Kendine zoraki üye yaptığı kişilerin bile "sen kimsin,necisin?"gibi soruşturmalarıyla da komik durumlara düşüyorlar.
Abim siyaset sayılacak belki ama dışişleri bakanı gelip de turistlerle temas edecek tüm vatandaşımızı aşılayacağız diyorsa cidden bir değerimiz kalmamıştır
-
Bir ülkede her şey mi gülünecek durumda olur :bıktım: