Come to winter ama nereye avrupaya
Bana sorarsanız henüz bunu demek için erken,önümüzde kritik model güncellemeleri var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCome to winter ama nereye avrupaya
Bana sorarsanız henüz bunu demek için erken,önümüzde kritik model güncellemeleri var.
Ocak ayının 2.yarısında pattern kötü olacak gibi.
Hocam ne kadarlık bir süre için geçerli olabilir bu durum,umarım kısa süren olumsuz pattern olur.Bir de bu bilgi değişime açık mı?
Diyagram ateş ediyor,bir bakın derim
Bence en kötü Diyagramlardan biri
Arkadaş şaka yapıyor bize
Ben tırışkadan tahminciyim. Usta dediğin o tahminclere benden çok selam söyle. Tabii iletişime geçebilirsen
Eleştiriye açık olun bence,faydasını görürsünüz
İletişim konusuna gelince benim bu forum dışında da bir hayatım var ve istediğim herkesle iletişime geçebiliyorum.En azından hatırı sayılır bir üniversitede lisans ve lisansüstü iletişim dersleri alan biri olarak hiç zorlanmıyorum bu konuda.Eğer biriyle iletişim kuramıyorsam bu benim değil karşı tarafın sorunudur,arz ederim
Kaf Dağı'nın zirvesindeki size mutluluklar diliyorum o zaman.Fakat size yanıldığınızı bir kez daha hatırlatacağım en azından atmosfer bana o güveni veriyor. ( Usta tahmincilerin sağlam verilere dayanan iyimser görüşlerini baz alıyorum.)
// Özet // = Ocak ayının ilk yarısı ülkemize etkili sistem ihtimali bir hayli düşük. Ocak 20'sinden sonra bir hareketlilik görünüyor fakat abartılacak bir durum yok. Ocak ayında efsane potansiyelli bir sistem beklentim yok. Batı bölgeler şimdilik 1-0 önde gibi duruyor.
Detayları vade yakınlaştıkça bu başlıktan aktaracağım.
Yanlış anlamadıysam Aralık'ın ilk yarısı sistem beklentin vardı ve yanıldın...Bu güneşli günlerde özeleştiri yapıyor musun ? Umarım karlı ve soğuk geçen Ocak ayı günlerinde sıcacık tahmininde yanılır ve biraz da özeleştiri yaparsın,unutma tahmini herkes yapar ama özeleştiriyi bazıları yapar...
Yüksek basınç alanından değişim olacak yüksek yağışı kurutur
Çok teşekkür ederim,umarım yağışı da kazanırız,heyecan dolu günler bizi bekliyor.Karın yağması ayrı zevk model takibi ayrı zevk...
Bilmediğimden ve öğrenmek istediğimden soruyorum,biraz önce biten öğlen GFS çıktısında İstanbul'un üzerinde koyu mavilikler olmasına rağmen ( yani soğuk hava ) neden hala kar yağışı alamıyoruz,yanılmıyorsam yağış sıkıntılı gibi duruyor.
İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var
Dikkat ettim,her şeyi kendi lehinize çeviriyorsunuz,yapmayın bunu...22-23 Aralık'ta kar olsa bakın ben demiştim size diyeceksiniz...Ayrıca yılbaşında veya en azından yılbaşı tarihleri civarında tahmincilerin çoğu kar olacağı yönünde görüş bildiriyor,siz bunun farkında değil misiniz,bir de soruyorsunuz...
aralık 21 ocak ilk 2 haftasına kadar diyelim fazla birşey beklemeyelim genel olarak söylüyorum havada kar görürüz tahminimce şuan gözüken sistemler önceki senede olduğu gibi son 36 saat kala yok olmuştu adeta ama belli olmaz Allahın işi hayırlısı olsun diyelim iyi forumlar
Elinde herhangibi bir veri var mı,ona göre ciddiye alalım seni ! Yoksa tamamen sallıyor musun ?
ilkerlii ve geç kalmış da olsak ta,
ENDEKS Sedatcevikaslan doğum gününüz kutlu olsun.
Doğum günü olan arkadaşlar, mutlu ve güzel yaşayın ,çok yaşayın ve sağlıkla yaşayın.
Pasta etmeyi unutuyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
nice yaşlara hepinize inş 🎁🎊🎂🎈
ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS
Doğum gününüz kutlu olsun
ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS
Doğum Gününüz Kutlu Olsun
Doğum gününüz kutlu olsun ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS. He bir de Yasin71 abi senin doğum gününe mesaj yazıp atmayı unutmuşum. Yedeklerde kalmış mesajım geçmiş doğum günün kutlu olsun :D
ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar 🥳
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,bol kar yağışlı yaşlar olsun
ilkerlii Mutlu yıllar 🎉
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
ilkerlii doğum gününüz kutlu olsun.Sağlıkla nice güzel yaşlara
Çok teşekkür ederim,hep birlikte
Benim tahminimden farklı olarak yağışı fazla vermiş.
Fakat Ocaktan sonrasını Batı Avrupaya vermiş. Kışın ilk yarısı şanslı konumdayız. Sonrası Batı Avrupa'nın. Ortak noktamız ise bu..
Umarım tahminlerinde başarısız olursun,sen de hep olumsuz bir taraf var,üzgünüm...