AKOM İstanbul için X üzerinden uyarı geçti,hadi bakalım.
ilkerlii tarafından yazılan gönderiler
-
-
perşembe tatil gelir herhalde (mgm ye göre)
Çok zor.
-
Arkadaşlar bu gelen sistemin adı sistemcik Hıdır mıdır İstanbul için kuru ve arada KKY bir sistem
10 şubat dan sonra ısınıyoruz 15 Şubat sonrası bir salınım var nereye gider bilmiyoruz İspanya'da ki Ab herşeyi bozabilir orta ve Kuzey Avrupa 2018 deki gibi sistemi alabilir anlayacağınız bu yılda patedes
Başka işin yok mu senin ?
-
Başka bir meteoroloji platformunda ecmwf nin ara güncellemesinin daha iyi olduğu, herhangi bir doğulama veya batılama olmadığı belirtilmiş.
-
O geliyor,%61.❄️❄️❄️
-
Bu görüntüde kayda değer birşey olmaz 2019 Şubat ayında yağan kar gibi bazı ilcelerde olur diğer ilçelerde olmaz sınırda sistem
Tanıdığım iyi bir psikolog var,istersen randevu ayarlayabilirim.Fakat senin hastalığın çok daha ağır sanırsam.
-
Sinan merhaba : senin beklediğin sistem sanırsam Ao ve Nao - Mjo 4 faza geçişi esnasında olacak gibi buda 15 ocak ile 20 ocak arasına geliyo gibi görünüyor bu treni kaybedersek Şubat ayında kar için umudum biter ...
Bana sorarsanız senin umudun zaten sahte bir umut,olumsuz ne varsa üzerine toplamışsın.Sistem senin beklediğin tarihlerde gelip de sana prim yaptıracaksa hiç gelmesin daha iyi, bilmem anlatabildim mi.
-

Modellerin 10 hpa sıcaklık ve zonal rüzgar tahminleri
Bu veriden olumlu bir sonuç çıkar mı kar-kış-soğuk adına ?
-
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
Dört gözle yanılmanı bekliyoruz.
-
Hadi bakalım,hayırlı olsun,umarım beklediğinden de fazlası gelir,buna çok ihtiyacımız var.
-
Günaydın hocam Ecmwf sistemi inatla italyaya veriyor hocam degisir mi cevaplarsaniz cok sevinirim
gem güzel gelmiş
Ecmwf gfs kotu gelmis
Sistem olasılığı yüzde kaç avrupa ve Türkiye oranlari nedir soğuk sistem için teşekkürler hocam
Yahu ecmwf'nin neresini beğenmedin,aynı modele mi bakıyoruz seninle, gayet makul bir güncelleme olmuş !
-
Beni heyecanlandırmayan bir sistemdi geldi geçti, Odessa ve bulgarlara olanları izleyince bize gelse ne olurdu demeyin gelseydi şuan gündem kar kış olurdu o derece güçlü bir sistemdi hatta 2004 mazi olurdu.Kısacası beklentisi olmayanların üzülmediği baştan beri bize yönelmeyen bir oluşum böylece bitti, prim kasıp etki yaratmak isteyen amatör camiası yine sarsıldı böylece
Hocam bizi heyecanlandıracak bir gelişme,sahillerde bile tutucu kar beklentiniz var mı ufukta ?
-
Kurak geçen sonbaharın ardından yine kurak ve ılık kış mevsimi bizi bekliyor .modellerdeki işaretler bu yönde güçlü ipuçları veriyor. Sıcaklık zaten mevsim normallerinin hayli hayli üzerinde gitmeye devam edecek gibi dururken ,yağışta da küçük çaplı geçişler kendini gösterebilir.
Kusura bakma ama bu tahmin nereden çıktı şimdi,lütfen elinde veri varsa paylaşabilir misin ? Yoksa tamamen kafadan mı uyduruyorsun ! Bana öyle geliyor ki içi boş ve hissi bir tahmin bu !
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bölgesel rüzgarlar toparlanıyor bakalım endeksler ne kadar yükselecek.

Mjo 2.hafta çemberden tam uzaklaşacakken tekrar yakınlaşıyor uzaklaştığı ara endeksleri nötr e çekti çekti çekmedi....Sizin fikriniz nedir ? Kış koşullarında Mart ayına sarkma görülebilir mi ? Yani demem o ki geç kalan kış geç gider mi ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ssw hikaye oldu , ocak gibi Şubat olucak
...
ilk bahar yaz tahmini yakında ...
Ne kadar enteresan bir tahmincisiniz,siz yaz aylarında da kar yağdırırsınız.Süper loto oynar gibi öngörüde bulunuyorsunuz,tabi tutarsa.