Sinan bey sizi canı gönülden takdir ediyorum,acaba İstanbul olarak yağış konusu bir sorun olur mu,zira kar haritasında çok kısıtlı kalmış İstanbul,buna da bir el atsanız çok mutlu oluruz,☃️❄️🌨️
ilkerlii tarafından yazılan gönderiler
-
-
6 ocakta sistem gelme ihtimali çok çok düşük muhtemelen tutmayacak
Umarım sizin tahmininiz tutmaz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yılbasinda model takibi kalp krizi gecirtir
Yani bu veriler olumlu mu ?
-
Lacivert
Saol Sarp,çok sınırda kalmışız gibi geldi bana.
Keyifli sistemler dilerim -
12.03.2022 Cumartesi günü beklenen "Karadeniz Siklonu"nun , Zaten birikmiş olan mevcut kar örtüsü üzerine eklemesini beklediğim değerleri yazdım..
En minimal değerleri verdim. Extreme bir değişiklik olmadığı müddetçe doğudan veya batıdan boğaza yaklaştıkça kar örtüsü ve yağış miktarı artacaktır..
Sarp merhaba
Haritadan seçemedim,Küçükçekmece hangi alana giriyor ??? -
Öncelikle teşekkür ederim fazlası olsun azı olmasın biraz öyle olmuş olabilir çünkü bazı arkadaşlar yok sistem bitti bu kadardı tarzında birşeyler yazınca bende tabiri caizse "öfkeyle kalkıp zararla oturdum" diyebilirim
Sorun yok,daha şubat var,merakla takip edeceğim tahminlerini,başarılar
-
Revizeden sonra 5-20 olarak yazdım kaç cm var şu an sizin orada
Çok rahat 20'nin üzerinde,sorun cm hesabı değil,sen çok kesin konuştun,ben ona takıldım.Sana bundan sonraki tahminlerinde başarılar dilerim.
-
5-10
Küçükçekmece için 5-10 cm diyordun,sen atmosfere ben verilere bakarım diyordun
Önemli olan yanılmış olman değil,kesin konuşman,kendi verilerinin seni yanıltabileceğini düşünmemen,ortada yanılma payı bırakmamış olman.Biz Küçükçekmece olarak efsaneyi yaşadık,umarım bundan sonra kestirip atmak yerine tahminlerinde yanılma payı bırakırsın. -
Siz atmosfere güveniyorsunuz bende veriye bakalım benim tahminim güney kıyılar Max 5-20 olur iç 20-35
İyi bakalım senin dediğin olsun,
Küçükçekmece'nin iç kesimleri ne olur sence ? -
Yinede imkansız demek gayet doğal mezosiklon kuzey ve iç kesimlere yarayacak gibi görünüyor zaten yağsa bile 45 cm bırakmayacak.
MGM'nin yoğun kar beklediği saatlerde yokları oynuyoruz ya da çok az kar aldık bu saatlerde,oysa MGM'nin normal kar yağışı beklediği saatlerde efsane bir yağış aldık Küçükçekmece olarak...Yani MGM yanıldı,hataya düştü,tahmini tutmadı !
Her zaman bir yanılma payı bırakmakta yarar vardır...Hele ki atmosferden söz ediyorsak. -
İmkansız güney kıyıların 45 olması.
''İmkansız'' demek çok keskin bir ifade olmuş,hele bir de yarın çok kaotik bir gün olacağını düşünürsek
-
Küçükçekmece gibi sahil ilceler Max 5cm örtü olacak. İki gün güzel yağar zaten Avrupa yakasına. Başka yok. Şimdiden söylüyorum ki sistemden sonra forum isyan etmesin
Kahin misin ?
-
Yoğun faturalı bir sistem abim.. Arkası da önü de fena görünüyor..
Kış yok, bitti gitti diye kim demişti? alın size kış
Şaka bir yana Allah yardım etsin ihtiyacı olan herkese..
EmreKaya nin da dediği gibi sokak hayvanlarını ve kuşları unutmayalım..
Abi çok teşekkür ederim,
Yardıma muhtacı olanlar umarım en az zararla atlatır bu sistemi,dediğin gibi işleri zor... -
yakın vadede değişiklik olmuyor sisteme girdikten sonra yani önümüzdeki sisteme bakarız bakarsak
Hocam olumsuz atmosfer yaratmamak için söylemedim ama yağış olarak GFS avrupa yakasını kıstı,azalttı diye söyleyenler oldu,o yüzden sormak istedim,
-
GFS akşam çıktısı yağış olarak nasıl geldi arkadaşlar ?