İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
Hocam beklentinizi bir cümle ile yazsanız ne derdiniz ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
Hocam beklentinizi bir cümle ile yazsanız ne derdiniz ![]()
Gfs diyagramdan da anlaşıldığı gibi senaryolarını oturttu. Ecmwf ens senaryoları ile hala mutabık değil. Gfs’nin diğer modelleri çekmesini bekliyorum
Daha Çok GösterWRF EU : Zonguldaktan
ARPEGE : Bartından
GFS : Kastamonudan
GEM ve ENS : Sinoptan
ECMWF VE UKMO : Samsundan
Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsun
Eline sağlık çok güzel analiz 🙌🏻
Yağışlar şahane ecmwf
Abi eyvallahta;
Ben gündüz “ECMWF’i UKMO yola getirir” yazdım diye uyarıldım.
Arkadaşlar beddua ediyor, sıcak diyor doğuya kayacak diyor, aynı tepki aynı kişiden bu arkadaşlara gelmiyor.
Aksine “sıcak çıktı bu” diyerek başka bir üyeyle münakaşaya giriyor. Dalga geçer gibi gene bir bölge bazı mesajı uyarmak yerine “küçük harfle yaz daha doğru olur” diyor.
Kusura bakmayın bu mesajla konuyu ve bu heyecanı meşgul etmek istemezdim ancak moderatörlerinizin objektifliğini bir gözden geçirin derim, teşekkür ederim 🙂
Allah razı olsun kardeşim. Kendi bölge forumunda sıcak demeye devam ediyor. Ben de kendi diyagramımı görüyorum ortalama baya iyi durumda. İddia etmiyorum sallamıyorum. Bu arkadaşımız saçma sapan uyarı yedi sabah aynı kişiden dediği gibi ancak diğer arkadaş beddua edip defalarca o minvalde yazmasına rağmen gelip benimle takıştı. İnşallah gereken yapılır. Allah’a havale ediyorum.
Diyagram muhteşem ![]()
Çok tuhaf şeyler görüyorum
2017 olur mu hocam istanbul
Ecmwf İstanbulda kuzeye güzel kar vermiş güney tarafında birşey yok
Geçen gün ne vermişti mesela
Şimdiki dek bantlarını gördüyseniz eğer geçen gün doğuladığında 0 cm yazılarına bakabilirsiniz tekrar ![]()
Öff Esenler 45 cm gelo
Usta nerede yazıyor 45 cm yanlış yere mi baktım acaba
Geçmiş olsun bu ao nao bilmem nesi varken batılatmak çok zor artık buradan ver elini kafkaslar
2 gün önceki GFS'ye biz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu vortex de yasanirsa 123 cm yagan yerler olur
Hocam bunun vorteks olduğunu nasıl anlıyorsunuz izobardan öğrenmek için soruyorum ![]()
Bu oglenki hali sabahtan daha cok is yapar istanbul adina ancak bundan daha fazla dogulamamali.
Aynen öyle hocam acayip sınırda geldi ama beğendim biraz cefa çektik ![]()
Çok sınır bir güncelleme oluyor valla yani İstanbul baya bir kuru soğuk çekip kara ulaşıyor bu da hiç güzel değil ama kötü bir güncelleme mi? bence değil ama çok sınırda
2 akşam önceyi düşününce de şu güne şaşırıyorum özellikle hatırlayanlar vardır büyük şok yaşamıştık o diyagramla ve şimdi bu hale geldik çok şükür