Mkaymaz21 Abi Ecmwf de düzelme var galiba
MEHMET73 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Öyle demeyelim, gençler kalecisi ilk maçına çıktı yanlış duymadıysam, tecrübesizliğindendir.
kaleci dediğin 1 hata yapar 2 hata yapar özellike as kalecisini bu maçta oynatmayarak gençelrbirliği polemiği başllatı
-
60' dakikada 6 gol yiyen Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman 1,5 sene galatasaray'da oynayan Falcao'dan daha yararlı çıktı

-
Akşamki güncelleme soğuklari geç sokuyor maalesef.Doğu akdenizdeki ab patlaması iyi gelişme ama şuanki duruma göre doğu anadoluyu kara gömer
Abi windy den baktım benim konumuma yaklaşık 100 cm kar vermiş gfs
-
Mkaymaz21 hocam sistem böyle gelirse şırnak ta kar sınırı 800 metreye inermi
-
Tebrikler takım :kas:
Bala Kazandınız Ama olsun tebrikler
-
Ya abi Adam ın Karısı ve çocuğu var neden yazsın Böyle Birsey
-
Daha Çok Göster
Beşiktaş ile oynuyor Rizespor.. Sıradan bir takım değil.
Muhammed kızmaya da gerek yok, kendini boşuna yıpratma.
Rize'nin rakibi bjk değil, diğer takımlarla arasını sıkı tutsun yeter.Belki sonraki yıllarda bir şeyler olur.Kolay değil başarı..
Helal olsun sana.Burda sen ve Semih Ö. var sanırım bölgesel olarak takım tutan.
İşin aslı öyle olmalı ama maalesef büyük takımların peşinde koşuyoruz
:alkıs: :alkıs: :alkıs:
Abi bizimde Süper Ligde Cizrespor olsaydı tutardık konya cizreye geldiğinde izlemistim maçını ama olmuyor su anda bal ligindeler o yüzden
-
-
Topla oynamada Rizespor %60 la üstün Pas sayısı ve Pas isabetinde de oran olarak Rize önde fakat isabetli şut sayısı rizede bir o kadar az beşiktaşın ataklarını gol yiyerek savuşturuyor Rize
İsterlerse Topu evilerine Götürsünler 3 puan bizim
-
OOOOOO Nasıl Gol AJDİN HASICCCCC
-
beşiktas rizesporu seviyor
Çaykur Rizespor: 2 - Beşiktaş: 7
Beşiktaş;6 - 0Çaykur Rizespor
-
Çocuklarınız ekran basından alın 5-0 yine larin

-

Gol Kralı

-
Beşiktaş gs yi yenerse puan farkı 7 ye çıkacak 2. Yarı ilk 3 maç gs (Antep.başakşehir.fener) ile oynayacak yani fikstürleri zor bizimde işimizi kolaylaştırıyor bu olay
Rahat alırız merak etme :kas: :kas: