MEHMET73 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mazidagindan arkadaşlar aradı kar başlamış
hocam sırnak ta yağıs ne zamana kadar sürer
-
Konumumda kar erken başladı

-
şu anda şırnağın uludere ilçesinde kar tipi halinde inanılmaz bir şekilde yağıyor konumumda ise şiddetli yağmur var
-
Mkaymaz21 hocam pazar günü kar ihtimali sürüyormu
-
Şubatta gelecek sistemde Avrupa riskini ben fazla düşünmuyorum İngiltere Fransa üzerine çökecek bir azor bekliyorum umarım yanilmam
Hocam yani bizi etkiliyecek dimi
-
Şuanki görüntüde çok zor görünüyor.Pazar sabahi kar ihtimali biraz daha yüksek.Gfs düzelme eğilimini gösterdi.Cok takip edemiyorum ecmwf bizim bölge için daha iyi görüntüler sunuyor.Dedigim gibi senin konumun için şuanki görüntüde pazar sabahi hariç diğer günler kar için çok zor.
hocam pazar sabahı yağıs nasıl
-
Mkaymaz21 hocam konumuma kar görünüyormu
-
ANLIK GÖRÜNTÜDE Mardinin yüksekleri için örtü ihtimali mevcut(15-20cm). Diyarbakır'ın kuzey ilçeleri(hani Ergani Kulp Çüngüş Lice) 20-25cm civarı örtü alacak miktara takılmayın değişebilir.Sirnak ve Siirt merkez inşallah örtüye kavuşacaklar.Pazar günü belirttiğim yerlerde rüzgar hamleleri 40km civarı olacak olacak (tipi).
Hocam şırnak şenoba köyüne yağacak mı bakabilirmisin
-
unbelievable hocam değerlendirme ne zaman olacak
-
Besiktasi uzmuyolar
kardes hangi takımlıysan artık bilemiyorum ama besiktasın futbolunu gözardı edemesin besiktas bugün futbol la kazandı hakemle değil hakem göztepenin mi 2 göllünü vermedi
-
Lider ??
-
burada ofsayt varmı :?: :?:
-
Son gözlemler nedir? Batman yine sınırda kalır mı yoksa sağlam bir kar alır mi?
şu anda karla karışık yağmur ve yağmur olarak gözüküyor ama değişebilir 2 derece daha soğuma olması halinde kar a çeviricektir
-
Mkaymaz21 Abi Su anki Veriler ile benim Konumuma örtü yapabilirmi