Aha bende beğendim gelsin gelsin
6 ocak 2017 ye benziyor çünkü ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAha bende beğendim gelsin gelsin
6 ocak 2017 ye benziyor çünkü ![]()
Aleykümselam hayırlı günler ![]()
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleykümselam başkan
![]()
220 Volt yiyerek hayırlı geceler diliyorum herkese
Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum,senin başına gelen sayamadığım kez başıma geldi,o yüzden seni anlayabiliyorum
Geçmiş olsun.
Şuan da modellere yansımasını beklediğim soğuğu resmen ince hesaplarla kaybediyoruz.Beyler ılık tarafta kaldık şaka gibi aralık başında avrasyaya oturan sibirya kökenli soğuklara bak hem de daha aralık girişindeyken.iyi bir sinoptik ile yer seviyesi ülkemizde buz kesebilirdi yine ince hesaplarla kaçırıyoruz..Kuzeyimiz de soğukluk rekor haberleri gelebilir daha kışın ennn başında..
Olsun hocam kış daha yeni başlıyor,belki de bizim için en hayırlısı budur.Belki de daha efsane bir sistem için altyapı hazırlanıyordur.Kasımda bile havada kar gördüysem ben kıştan fazlasıyla umutluyum.
Sizleri görünce içim rahatlıyor seviyorum sizleri
Biz de sizi başkan
Hesap açtığımdan beri aynı nick ![]()
Aleyküm selam ![]()
Selamun aleyküm, hayırlı Cumâ'lar arkadaşlar.
Kod adı:SİBİRYA

Operasyon: İstanbul'da kar fırtınası
![]()
Geçmiş olsun Semih Ö.
Sağ ol hemşehrim.
Estağfurullah olur mu öyle şey Allah kolaylık versin ustam.
İyiyim çok teşekkür ederim hemşehrim , sen nasılsın nasıl gidiyor
İyiyim kardeşim aynı işte.Bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakma.Tam vize haftası olduğu için foruma çok giremiyorum.
Kasımda havada kar görmek öyle her sene olacak şey değildir geçmişte olmuş hatta örtülü olmuş fakat son senelerde kasımda kar görmek çok nadir bir olay bence.
Ben sakaryadayken saat 4-5 civarı kar atıyordu.Eve körfeze döndüğümde anneme ve babama sorduğumda yağdı biraz dediler.
Sefa kazancc körfezde hava nasıl ben sakaryadayım.
Bu arada günaydın forum.Hayırlı sabahlar.Bakalım vize haftası nasıl geçecek
![]()