-10 Ve altı senaryolarda artış var hala daha bu ocağın 20 sinden sonra hareketlenmenin olacağının işareti
Bir kaç gün önce -10 altı senaryo yoktu şimdi artışa geçmiş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur-10 Ve altı senaryolarda artış var hala daha bu ocağın 20 sinden sonra hareketlenmenin olacağının işareti
Bir kaç gün önce -10 altı senaryo yoktu şimdi artışa geçmiş
Diyagramda asıl önemli olanda senaryo ortalamaları zaten
Oh be en azından sinyal gördük,inşallah takla atmaz modeller
Abi o sistem efsaneydi ya rakımım 40 metre civarı ama boş arsada 40-50 cm kar vardı.Tipiden karşımdaki apartman gözükmüyordu.Ah ah nereden nereye be şimdi yağmur bile zor yağıyor.
Bu radar görüntüsü de o sisteme ait.Konumuma sürekli açık yeşil-sarı ekolu dekler vuruyordu.
:yüzme: ohhh sıcacık içimiz ısınsın azcık
Artık avrupaya yüksek basınç ihraç ediyoruz
Nasip kısmet bakalım ne olacak
Kışın ilk karlı sistemi şubat başı ise kış bayağı bir sıkıntılı duruyor o zaman.
8 ocakta sistem vardı nerede adam kendini mistik ilan etmiş anca banlayın gerçekleri söylüyorum diye milleti kandırmaktan vazgeçin artık olmuyor inanmıyor kimse modellere bakıyor herkes senin dedigin çocuk masalı sadece gerçekleri söylüyorum diye ban yiyiorum tekrar atım hadi o zaman.
Bir trol daha oltaya takıldı
Bu arada iskandinav yb var azor bağlantı kurabilse çok daha iyi iner ve ispanya ab side doğularsa çok daha iyi olur.
Heh şöyle yola gel gfs
Hadi başladık bakalım son 3 güncellemeyi unuttur bize
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Daha sıcağı yok mu
Modelin başından sonuna kadar grönland blokajı verdi eh seni be gfs
Şunu da görmezden gelemeyiz eğer modele göre iyi geldiğinde çok güzel heryer kar alacak diyorsak kötü gittiğinde söylentileri kabul etmek lazım 3 gunceleeme üst üste çok kötü görüntüler var ve maalesef
Evet 3 güncellemedir diretmesi biraz sıkıntı sanki