Enkaz altında olan varmış malesef.En başa dönüyoruz yine.
![]()
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ardı arkası kesilmiyor.Nereye kadar daha devam edecek belli değil.Hatay civarları jeolojik olarak daha ayrıntılı incelenmeli.Fayların bu kadar artçı ve depremlerin üzerine halen aktif olması şaşırtıcı.
-
Bir de 5.8 olmuş galiba.
-
Mjo kalp şeklinde çıkacak sanki😂😂
-
Yaptığım son tahminler ülkemizin batısı icin kış ayının bittiğinin bir göstergesi oldu bu kis ortalama son 30 yılın en kötü en kurak sacma sapan bir kışı idi önümüzdeki sene hafif el-Nino ve doğulu QBO Var Sonbahar yağışlı kis yağışlı olucak belki de unutulmaz bir kış olucak Allah cc nasip ederse kaza hastalık ölüm olmazsa ...
Geçenlerde efsane geliyor diyordun ne oldu ona😂😂
-
Artık istanbula dönüyorum durumlar gerçekten çok kötü elimden geldiğince yardım ettim ama bizde çalışanız aldığımız izin bu kadar bir sorunuz varsa cevaplamaya hazırım.
Allah milletimize yardım etsin. Oralarda yaşayan insanlara kolaylık sağlasın inşaAllah Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin hs.
Allah senden ve tüm ekiplerden razı olsun.Hakkımız sonuna kadar helaldir enes kardeşim sende helal et.

-
Sahutt hocam başınız sağolsun.Allah rahmet etsin,mekanı cennet olsun inşallah🤲🤲
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Allah rahmet eylesin kardeşim başınız sağolsun.Gerçekten çok acı bir durum.O çaresizlik hissi çok kötü

-
Üniversiteler yaza kadar kapatılmış.Eğitim uzaktan online olacakmış.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Twitterda rastladım alakası yok diye düşünüyorum ama belki görenler vardır yine
Bulut bursada olmuştu galiba.Bende depremle bulutun bir alakası olmadığını düşünüyorum.
-
Sistem bitti sonunda.İnşallah sistem gelmez deprem bölgesine.İlk defa kar,soğuk gelmesin diyorum.En azından kuraklık zayıfladı.Artık tamamen toparlanana kadar yağmur,kar falan gelmesin mümkünse.Daha fazla insanımız ölmesin soğuktan,kardan,kıştan.
-
EnesT_ hocam sizden ve sizin gibi gönüllü olarak destek veren ya da ihtiyaç malzemeleri gönderenlerden Allah razı olsun.Çok önemli işler yapıyorsunuz.Allah ne muradınız varsa versin.

-
Hem deprem hem hava kötü gidiyor.Deprem haberlerini duydukça kötü oluyorum zaten kar yağınca biraz psikolojim düzelir diyorum o da kötü gidiyor.Valla ne yapacağız bilmiyorum.Kardan beklentim sıfırdı zaten ama deprem psikolojik anlamda yoruyor insanı

-
Derinceyle beraber oturup anlatsınlar bakalım bu nasıl iş cidden yani
Körfezi de ekle hocam eriyor zaten 1-2 cm vardı o da yok şuan

-
Off ya her dakika can kaybımız artıyor.Ne zaman bitecek böyle psikolojim tamamen bitmiş durumda