Ardı ardına deprem bildirimleri geliyor.Allah yardım etsin depremzedelere.Hem soğuk hava hem de deprem var bölgede.Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beklenen büyük istanbul depreminde ne yapıcaz biz.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum

-
Bugün çok kötü geçecek anlaşıldı...
-
Artçı değil ki bu
Biliyorum eren kardeşim televizyonda gördüm de o yüzden söyledim.
-
Bazı deprem uzmanlarına göre artçılar 1 yıl sürebilirmiş.Sakın binalar sağlam da olsa yıkılmış da olsa yanlarından geçmeyin.Artçılar sağlam binalarıda yıkabilir.
-
Televizyonlarda deprem olunca uzmanlar çıkıp konuşuyor eyvallah konuşsunlar tabiki ama bir kaç gün sonra her şey unutuluyor ve sanki hiç bir şey olmamış gibi eski yaşantımıza geri dönüyoruz.Allah korusun bir daha deprem olursa hep bu manzaraları izleyeceğiz malesef.Ülkemiz fırsatçı insanlarla(bunlara insan demek insanlığa hakaret olur da neyse) dolu.Kira fiyatlarını 10 katına çıkaran mı dersin,dağıtılan battaniyeleri çadırları ihtiyacından fazla alıp bunları satan mı dersin böyleleri bir sürü var.Demem o ki depremi ciddiye alamıyoruz.Depremi fırsatçılık olarak görüyoruz malesef.Bazı kişilerin zihniyetleri böyle devam ettikçe biz daha çook böyle manzaralar göreceğiz ne yazıkki.
-
Tekrar deprem oldu bir yerde, Ankarada avizeler sallanıyor.
Çok geçmiş olsun hocam.Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın.
-
Allah'ım sen koru yarabbim.99 depremini yaşamadım ama babamın ve annemin anlattığına göre çok şiddetli ve yıkım çok fazlaymış.Bu depremde 99 depremine eşdeğer depremmiş.Allah'ım sen yardım et...
-
Neyseki benim üninin tatili uzun 20 şubata kadar evdeyim

-
Bu arada dışarısı uçuyor mübarek.İnce taneli kar var.Ama tutmuyor ne yazıkki
Özlemişim ama üşümeyi 
-
Arkadaşlar size tavsiye vereyim.Sistem bitinceye kadar beklentinizi sıfır tutun.Böylece hiç üzülmezsiniz.Örtü illaki alacağımızı düşünüyorum.Sistemin ikinci ayağı doğu marmara için biçilmiş kaftan bence.Deklerle sistem sonu çoğu yerden daha iyi olacağımıza inanıyorum.Tamamen yaşa gör sistemi olacak.Sürpriz kar örtüleri mümkün.Hatta ısrarcı dek bantları yakalayan yerler siklondan kar almış gibi örtü olabilir.Hepimiz için hayırlı olsun şimdiden

-
Gerçi mgm körfez istasyonu 90 m rakımda.Ben yaklaşık 40 m rakımdayım.Burda henüz tam kara dönmedi ama istasyonun orda dönmüş olabilir.
-
Dewpoint -0.10 yağış kuvvetlenince kara dönüyor.Muhtemelen ilimtepe kar alıyor.Kartepeyi demeye bile gerek yok

-
Sende Kocaeli'ndesin :alkıs:

Evet whisper dayı.Ara sıra kar taneleri belirginleşiyor.Hepimize hayırlı olsun

-
Yeniden kky başladı.