Arkadaşlar şimdi ben kötü ifade mi kullandım anlamadım.Ağlamak kelimesini üzülmek manasında kullandım sadece.Yanlış anlaşıldıysam affola.
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller arkadaşlar

-
Sonlara nötre doğru eğilmiş gibi ikiside.
-
Bi bardakta ben alayım o zaman,tavşan kanı olsun

-
Keşke sagopayla ceza barışsa...En sevdiğim iki sanatçı

-
Bu sene kuraklıkla 2007 yle yarışır hatta 2007 yi rahat rahat geçer bile...
-
Hoşgeldin hemşehrim cmbrn41

-
Eyvah yandık ya gitti
Aynen kepenkleri kapatıyoruz bir günde 4 kez değişen veriler yüzünden dükkanı kapatıyoruz 11 ay sonra görüşürüz(!)
:bıktım: :bıktım: -
Hayırlı cumalar
forum -
Evet hocam. Yağan çok az yağmur suyun azalma hızını bile yavaşlatmıyor. Durum bu.
Barajları çabucak doldurmak için kar yağışı lazım.Çünkü yağmur akıp gider,barajı çok doldurmaz belki düşüş hızını yavaşlatır.Ama malesef bırakın kar yağışını yağmur bile yağmıyor.Tuzlu sudan tatlı su çevirme teknolojisini bir an önce kurmak ve kullanmak lazım.İstanbul gibi çok nüfuslü şehirlere yağan yağmur veya kar yağışı yetmiyor.Takviye şart.
-
Barajlar alarm vermeye devam ediyor malesef.Bir süre böyle devam edecek gibi.

-
Snowreis41 Hocam sizde video var mıdır. Varsa sizde paylaşırsanız seviniz. 😀
Yok hocam malesef.Ben öyle foto işlerinden çok anlamam öyle takip ediyorum işte

-
Böyle veri paylaşmaya yönelik hevesli üyeler foruma geldikçe mutlu oluyorum.Sayıları artsın inşallah diyelim

-
Arkadaşlar ilk sistem 26 ve 2 Şubat demistim zayıf orta kuvvette soğuk, Eğer ki 10 hp ısınması olursa yer değiştirme sonucunda yılın en sert sistemi mjo 5 fazda güçlü olduğu takdirde 12 ve 20 subat tarihi soğuklar 1907 mi geliyor! tarih tekerrür mü edecek ..
Hani kış bittiydi?? Hani ocak gibi şubat olacaktı??