Benim tahminimce bu gece görsellik bile olsa bir şeyler yakalayacağız çünkü dek çok uzun.
500 hpa da -37 ler olunca ne olacak merak ediyorum😎😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim tahminimce bu gece görsellik bile olsa bir şeyler yakalayacağız çünkü dek çok uzun.
500 hpa da -37 ler olunca ne olacak merak ediyorum😎😎
Valla baktım olmuyo saü kampüse gidecem zaten orda kesin görürüm herhalde
yağış başladı ama yağmur şuanlık ya da ben çözemedim :d
Ben de de aynı
Sefa kazancc hocam durumlar nedir?
Valla bir şeyler yağıyo ama anlayamadım yağmur mu kky mi nedir?
2. 9 derece yiz körfez olarak dur bakalım
Halen yağmur burada rakım 40 civarı.Yarın bakalım sakarya kampüse gideceğim oranın rakımı 200 civarı kar görürüm orda herhalde.
Körfez istasyonunun yerini biliyorum çamlıtepede 90 m rakımda bulunuyor. Sefa kazancc
MGM iki güne de kar vermiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Mgm çoğu zaman sıcaklığı yüksek veriyor zaten 2-3 derece olur tahminim belki 4 derecede olabilir yağış kesildiği an.
İstikamet orası olunca seni es geçmeyiz
Oraya geçerseniz karşıya geçip beni de alın erdal ın tam karşı tarafında oturuyorum
1,4 ⁰C
Hem tek güncelleme hemde daha görünmeden bitirmek
Modellerden çok yorumlar yoruyor beni ,idda etmiyoruz sistemi bekliyoruz .
İnşallah
Vallaha başkan ben de yoruldum,hep böyle heves kırıcı sözler moral bozuyor.Daha ortada bir şey yokken sistem gelmeyecek demek falcılıkla eş değer bence.Bu güncellemede gösterirse bu gelmez diyen arkadaş ne diyecek acaba
Maalesef jules verne sistemi tarih oldu. Belki bir sonraki yılın kış sezonunda böyle bir sistem gelebilir.
Tek güncelleme ile sistemi bitirmek :bıktım:
Bitmeyen model sonu sistemleri loading...
Valla bu sene çok canım sıkıldı kış bitmedi biliyorum ama ocak ayında bırakın örtülü kar'ı havada bile zor gördüm.O da gece yarısı tek tük.Şubat inşallah istediğimiz gibi geçer ne diyeyim ki.Şubattaki Jules Verne sistemini iple çekiyorum.
Daha Çok GösterBu gece bir aksilik olmazsa ufak bir canlı yayına geçebiliriz
Canlı yayın konuklarımız
Yıldız izlemek isteyen gelebilir