Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf baya berbat goruntu vermis.

-
NAO iyi de AO çöp
-
20 sinden sonra veriler lehimize dönmeye başlıyor gibi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem5Nemo Aralık Güncellemesi Tahmini: Bu sefer güzel bir şey yazamıyorum tablo okadar iğreçkki ocak ayını normallerin üstü sıcaklık vermiş...
Fakat aylık mevsimlik tahminleri çok tutarlı olmadığı için bi yandan seviniyorum umarım bu tablo böyle olmaz.
Bu geçen ay yanlış hatırlamıyosam aralık ayı için bazı yerleri soğuk ve çoğu yeri normallerde vermişti galiba ancak aralık ayı sıcak kapanacak gibi(kesin değil henüz).O yüzden çok kaale almıyorum.Ama yine de önemli bir veri.
-
Hocam nasıl yani şimdi bize kuvvetli ekstrem soğuklar bu sene gelmiyomu ben anlamadım
Yok knk kış bitti kepenkleri kapatıyoruz :bıktım:
-
Sistemleri kırım üzerinden bekliyorlar herhalde
-
Daha Çok Göster
Çağrı
"Kötü kötü kış,bence kötü,kötü kış bekliyorum"
Niye her kış aynı şeyleri diyorsun?
Sadece sana mı kötü kış ?
Yahu daha kış başlamadı bile,simdiden neyin tesbitini yapıyorsun,yapılmasını bekliyorsun?
Az mola ver artık abim.
Millet model veya her neyse görüyor atıyor, paylaşıyor.
Daha yakın zamanları bile çözemiyoruz ..
Aynı olumsuz mesajları yazmaktan bir türlü vazgeçmiyorsun..
Devamlı aynı şeyleri yazarsın.
Abim eline sağlık.Koskoca adam kaç senedir öğrenemedi her sene aynı şey.Valla bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama bence bilerek yapıyor sırf etkileşim almak için.
-
Hatırladığım kadarıyla asya tahmini 2020 de kaldırılmıştı.
-
Aga kütleler aşağıdan sıyırıyo ya kafayı yicem
-
Off acayip sıcak var körfezde nemden resmen duş aldım nerede bu yağmur???
-
Konumumda cok yagis olmadi ama saglam orajlar oldu.konumuma gore vasat bir sistemdi ama istanbula guzel yagmis kiskanmadim degil

-
Yağış da başladı.
-
Kocaeli de hava kapandı,anlık gök gürültüsü var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı bayramlar forum