Körfez kopuyooooooo ![]()
İki dkda beyazlaşmaya başladı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKörfez kopuyooooooo ![]()
İki dkda beyazlaşmaya başladı.
Şuan körfez yarımca kopuyor, asfalt dahil her yer beyazladı.
İki saatte sibiryaya döndük ya ![]()
![]()
![]()
En işlek cadde bile tamamen kapandı,arabalar yollarda kaldı valla.Yolları hiçte açmıyolar,biraz dışarı çıktım hiç temizleme arabası görmedim.
Bizim körfezde koptu maşallah 10 cm falan olmuştur ![]()
![]()
![]()
Benim burda toz gibi yağıyor hiç tutmuyo
Erdal şuan da dediğin gibi burda da yağıyor.O yorumu yazdığım zaman lapa lapaydı,şimdi toz haline dönüştü.Az sabırlı ol,hemen isyan etme.Bekle gelir Allah'ın izniyle.
Kocaeli körfez de de lapa lapa kar başladı.Hayırlı olsun ![]()
Vortex bize yaramıyacak heralde ya hala kar yok bende yağmıyor 1 cm bile yok😔
Vortex yarın erdal kardeş Şimdi dekler var vortex yarın oluşacak.
Vortex yine geçen ki gibi avrupa yakası ağırlıklı olacakmış.Yine geçen ki gibi istanbulu seyredeceğiz anlaşılan ![]()
Bi ara lapa lapa yağdı ama ona rağmen tutmadı.Şu an çok minik yağıyor ve sanki her yer yağmur yağmış gibi ıpıslak.Çok fazla sıcaklık sorunu var galiba.Umarım bi an önce bu sorun çözülür.Bildiğim kadarıyla bu sibirya sistemlerinde sıcaklık sorunu olmaz diyorum ama oluyormuş meğer.Ben açıkçası yarını bekliyorum.Bugün kocaeli-sakarya arasında çok fazla kar birikimi olacağını sanmıyorum.O yüzden yarından ümitliyim.
Bir de şu vorteks durumu var. Son durum nasıl, nereleri vurur? Konumuma nasıl etki yapar?
Şu anda konumumda bir şey yok ama yarım saat önce çok hafif kky ve kar geçişi oldu.
16-17 Şubat 2021 dek efsanesi geri mi dönüyor acaba????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kıyılara kar yok galiba.Son kez havada görsek yeterdi ama kar göremeden kış bitecek gibi.
Kar yoksa kombi yakmama taraftarıyım o yüzden artık kış bitsin istiyorum..Konumum itibari ile de kar beklentim olmadığı için yaz gelebilir
Bende aynı şekilde düşünüyorum hocam.Yağışsız ve kuru soğuk olacağına sıcak ve yağışlı olmasını tercih ederim.En azından barajlar dolar.Öbür türlü kar yok ve boşu boşuna doğalgaz yanıyor.
Semih hoca da ümidi kesmiş anlaşılan...