Adana,hatay ve normalde kar alamayan yerler bile kar alacak e bu ülke sistemi değil de nedir?
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Totem olarak geçen Şubat sisteminde konumumda ölçtüğüm kar miktarını koydum

O şubat çok başkaydı yav benim rakım 37 olmasına rağmen 30-40 cm kar vardı.Benim gözümde 2017 godzillasını çoktan sollamıştı.O günü unutamıyom.Keşke bir daha nasip olsa...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maşallah ☃️❄️
Daha ne olsun şu görüntüye bak maşaallah nazar değmesin.Bu arada gece 12 civarında ne yağdı öyle bildiğin peçete gibiydi lapa lapa.
-
Ya keşke gece yatmasaydım çok uykum geldi dayanamadım.Sabah dersanede sınav vardı kalktım oturduğum yerde tutmasada ilimtepe bembeyazdı.
-
Hocam kardeşinize Allah'tan rahmet dilerim,mekanı cennet olur inşallah.Yakınlarına sabırlar dilerim,başınız sağolsun.
-
Allah rahmet eylesin,ülkemizin başı sağolsun

-
Vortex bu sene çok kuvvetli
-
Yusuf kardeşim bu notlar ne sanki sayısal loto :-D
-
Herkese yeni yılda sağlık,huzur ve mutluluk dilerim.Yeni senede de bol bol sistem kovalayalım inşallah :D
-
:afrika: peki bunu unuttuk mu? =D
-
Konumumda an itibariyle kar başladı.Hafifte olsa yağıyor.Allah'ım sana şükürler olsun.
-
Hala kar göremedim
-
Konumumda şuan kütleler sıyırıyor ve bol bol güneş var

-
usta üye olmuşum bu arada

-
O morların inebilmesi için azorun önündeki ve yanındaki parazit ablerin çekilip azorun iskandinavyaya kadar çıkabilmesi gerek.