Tepemize yüksek basıncı yapıştırmışlar ya.
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
O -20 bi de egede ardı ardına siklon patlatsa...Var bi hayalimiz

-
Aga bu cfs inanmayın :-D=D
-
Kütleler en yukardan gidiyor ya şaka gibi.Bi aşağıya inse...
-
Şuan konumumda kar yağışı var.Hemde lapa lapa.Yerde ve arabaların üzerinde tutmuyor çünkü sıcaklık yüksek

-
Şimdi okula geldim,okul derincede.Okul fazla yüksek yerde de değil.Sahile yakın yani.Şuan bildiğin kky yağıyor,kar taneleri net belli oluyor.Mart ayında görsel olarak gördüm ya şükürler olsun Rabbime!!
-
Günaydın,bugün baktım bizim ilimtepe tarafı hafif beyazlamış ancak sahilde tık yok.
-
ne yaptıklarını bi anlasak ona göre hareket edicezde.
-
sınavlar 8inde başlamıyor mu?
-
Bence iptal olmaz.O kadar hazırlık yapıldı,kararlar alındı.Alınan kararlardan biraz zor dönerler.Ben lise sondayım,sizlere tavsiyem sınavlar olacakmış gibi çalışın,iptal olursa da bişey kaybetmezsiniz.
-
2017 yi az çok hatırlıyorum,evet o da çok iyiydi ama sanki onda bi tık daha az kar vardı sanki.Bu sistemde ayak basılmamış yerde 35-40 cm civarı vardı.2017 de ölçmedim ama onda da 25- 30cm civarı vardı diye hatırlıyorum.Az veya daha fazla olabilir.Tam hatırlamıyorum.
-
Bugün dışarı çıktım ve kar miktarını ölçmek için ayak basılmamış yere gittim.Yanımda metre yoktu ama kar abartmıyorum dizime kadar geliyordu.Bi an boğulcam sandım =D:-D
Ama harbiden körfez kar rekorunu kırmıştır diye düşünüyorum.20-30 cm falan vardır rahat.
-
30 dakikadır aralıksız yağış var. Açıkcası bu sistem benim açımdan 2017'yi solladı şuan. 2021 denince direk bu sistem gelir aklıma :D
Benim için tam bir efsane sistem.pazar günü sıcaklık yüzünden ümit kesilmişken dekler kurtardı bizi.Tek bir sorun var o da yarın yağmur olup erimesi

-
Burda hala yağıyor.Tekrar gömüldük.
-
Merakla bekliyorum bakalım karaya çıkarsa hangi bölge şanslı olur?