eğer Kandıra tarafında Aysan olabilir ama izmit'in güneyi dek konusunda her zaman şanssızdır.
körfez tarafındayım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştureğer Kandıra tarafında Aysan olabilir ama izmit'in güneyi dek konusunda her zaman şanssızdır.
körfez tarafındayım.
Bu geceden ve yarından ümitliyim açıkçası sıcaklık -1 civarına düşüyor ve dekler denk gelirse sağlam örtü yapabilir.
Bune ya böyle çatılarda da kalmadı eridi gitti.İstanbul böyle yıkılırken uzaktan boş boş seyretmek koyuyor insana. ![]()
Kar yağıyorda sıcaklık sıkıntı yapıyor.Bi türlü sıfırın altına düşmüyor malesef.Ayda yılda bir sistem geliyor onda da çekmediğimiz sıkıntı kalmıyor ne yazıkki.
Hala sıcaklık sıkıntısı var malesef.Beklentim 0 cm.Evet kar yağıyor ama tutmayan kar'ı napıyım ben ![]()
![]()
Sakin dostum benimde aynı ama benim deklerden ümidim var.
Bizimde aynı ne yazıkki.Klasik rakım sistemi işte.
24 saatlik kar nobetinin ardından uyuya kalmışım kar yoğunlaşmış konumumda ❄️
Hocam sizin orda kaç cm örtü var?
Sicaklik sorunu var ve devam edecek akşama kar yoğunlaşınca ufak bir sıcaklık düşüşü olursa belki kurtarır
İnşallah kardeşim bende tam onu bekliyorum.Deklerden tam verimle yararlanmamız lazım yoksa yine fena patlayacağız.Zaten kışın topu topu iki tane sistem alıyoruz onda da yani bi sıkıntı çekmezsek olmucak yani.
Merhaba. Konuşmalarınızdan bundan daha fazla yağmayacağını anladım doğru mudur? Daha fazla kar yağacak mı Kocaeli ye
Valla hocam daha ne kadar yağar bilmem de beklediğimiz gibi olmadı ben onu diyorum.
850 hpada sıcaklık sıkıntısı var.şuan en az -10 -15 girmeliydi.
Aynen yok işte sahilde bile en az 10-15 cm dediler beklentiye girdik ancak beklediğim gibi olmadı napalım artık başka senelere artık.Şuan konumumda 1-2 cm bişey var.Oda arabalarda zaten.Neyse bunada şükür.Afrika atağı yemekten iyidir.
Bu kadar potansiyelli sistem böyle olmamalıydı bence.Rakım 37 ancak dışarıda max 1 cm örtü var.Yollar desen yağmur yağmış gibi ıpıslak.Sadece arabaların ve çimenlerin üstünde hafif var.Yok arkadaş olmayacak böyle en iyisi yüksek rakımda oturmak.Buraya sibiryada inse max dışarısı bu kadar olur.İnşallah deklerden yararlanırız ne diyeyim.
an itibarı ile kocaeli de kar başladı.hayırlı olur inşallah. ![]()
![]()
Anlık 0,8 derece