gfs insan yapimi bir bigisayar.insani niteliklerle elestiriliyor burda cogu zaman.hafif komik geliyor bana..
mavi3434 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ben kotu bir niyetle yazmiyorum.bu oynak atmosfere hic guven olmaz.tek dilegimiz beyaz gelinlige kavusmak ama cok zor bu senede..
-
Yahu bu sekilde gelsin sabah aksam gobek atar millet.sinan bey hic bir geri sunmadan uzun zamandir akustik diyor.saygi sunmakla beraber tarzini ilginc buluyorum.elinde patlamaz umarim degerli hocamin
-
ocak ortasi gelmesi kesine yakin olan sistemde,su anki goruntulere gore kiyi kesimlerin havada bile kar gormesi cok zor iken yine kiyi kesimlerde ortu olusmasi imkansizdir.cok abartiyorsunuz bazilariniz.haa uc ve yuksek kesimler ihya bile olabilir..
-
sallama serbest mi burada.
-
ama sinan bey kesin gelecek diyor..
-
bu sezonda kiyilar havada bile kar goremeyecek..tarih yazilacak
-
cnnturk den berı tanırım kendısını.az yazmadık oralarda hep beraber..allah yolunu acık etsın.gunun bırınde darısı basıma insallah.iyi geceler
-
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
sızın olmadıgınızı biliyorum hocam..onun yazma tarzı baskaydı..umrım ıyıdır o da..
-
Sedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
-
elestırınız guzel ama özüğrlü kelımesı hiç şık degıl.özürlü kelimesını o anlamda kullanmak cok yanlıs.engellı ınsanlarda ınsandır.unutmayınız!!