Hatay şov izleyeceğiz 😎😎
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne gibi abim?
Siyasi karışıklıktan bahsetti sanrm
-
Güneydogu Anadolu'da durumlar ne sabah sabah neler düştü gündeme öyle
Siverek ve Urfa'da şuana kadar hiçbir problem yok olacağını da sanmyorum
-
72h kar haritası atabilir misiniz?
-
Son saatlere kadar takip edilir. Ancak ben modellerin sabah ve akşam güncellemeleri verdiğim ciktilar dışında çok takip etmiyorum modelleri. Yine de bölge geneli beklentim gayet iyi. Çok iyi gidiyoruz 🙏
Bu kış gerçekten maşallahmz var
-
Yağışlar çok Güneyli gidiyor gfsde az daha kuzeye trmanmaz mi sence? Sahutt
-
Hafiften yağış başladı. Çiseleme şeklinde çok çok hafif. Sıcaklık 5.1’den 3.6’ya düştü bir anda
Siverek hafif beyazladi kar devam ediyor
-
Sahutt Siverek 10 cm bulur mu hocam
-
Gelecek dönemde 31 Aralıkta yağan kar gibi tekrar kar alma potansiyelimiz var mı acaba
-
O kadar çok bilgi karışıklığı var ki biriniz şubat 10una kadar puslu sisli havalar diyorsunuz biriniz ocak sonu efsane geliyor diyorsunuz biriniz ocak sonu Avrupa riski çok yüksek diyorsunuz. İnsanların da kafasını allak bullak ediyorsunuz
Evet benim de kafam karıştı herkes aynı verilere bakmyor mu ya da muhtemelen işin uzmanları verileri farklı yorumluyor
-
Whisper
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wriscuttern kurtarmaya gel üle.
modeller yarın en az 30 mm daha yağış olur diyor yerde 40 cm kar var
Sahutt hocam siverek için de geçerli mi bu?
-
50 değil de 40 gorecegimizi kesin düşünüyorum ben. Şu an 30’un üstünde kar var toprak üstünde vs.
26 cm ölçtüm kar yoğun bir şekilde devam ediyor Siverekte
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ve kar toz gibi yağıyor sebebi sıcaklık mı acaba Sahutt
-
Siverek -3.5 derece çok güzel kar tuttu duvar kenarları 20 yi geçmiştir
Şuanda kar hafifledi biraz yeni kutlelerimiz yolda masallahh