Bölgenin genelinde sıcaklık sınırda gibi pencere önü nöbetleri bölge için başlıyor
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Az daha zorlasa gfs başlayıp önüne geçecek:)
-
Gem inşallah gfs ile ecmwf yi adam eder yabana atılacak model değil özellikle yağış konusunda her iki modelden de üstün tutuyorum gem'i
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleykümselamm sabah şerifleriniz hayır olsun ey ahali
-
-
Şöyle bi göz ucuyla geme bakın
-
siverek82 hocam site adı meteomanz. Arama motorlarıdan ulaşabilirsiniz. Ücretsiz.
Teşekkür ederim
-
Kilis gfs güncel veriler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu verilere nerden bakiyoruz link falan var mı
-
Sinan hocam şubatta bizim bina avlusunda kaç cm birikir! Size zahmet bı incelerseniz bizim avluyu 😂
-
kasim 2016 sıcaklık değerleri daha düşüktü hava daha soğuktu düşünün artik
Of be Salih günde 10 defa aynı lafları söylüyon sen iyisi en yakın dağa çık ama akşam çık 2 tur at gündüz güneşe şükür edersin aynı lafları da tekrarlamazsn
-
@Havist hocam hayırlı olsun
-
Bir hipoteze göre Ay, Dünyaya theia adlı gezegenin çarpması sonucunda çıkan partiküllerin birleşmesiyle oluşmuştur ve ilginçtir ki ayın 1 saatte oluştuğunu idaa ediyorlar..
Ayın oluşumuna dair birçok teori var bu sadece 1 i
-
Bir hipoteze göre Ay, Dünyaya theia adlı gezegenin çarpması sonucunda çıkan partiküllerin birleşmesiyle oluşmuştur ve ilginçtir ki ayın 1 saatte oluştuğunu idaa ediyorlar..
-
Efsane diyince gözler mor ları arar
Bence mora gerek yok abi kar yapacak soğuk artı iyi yağış efsanedir
-
Benim de maskotum da güncellemeye hazır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kendileri yaklaşık 15 milyon santigrat derece 😂