Bişeye dikkat çekmek istiyorum salınım 6 ocakta Sinan sistem yok diyenler utanır mı sanmam öyle ya da böyle bı hareketlilik var ortada hiçbirsey yokken bile adam çıkıp ben netim diyiyorsa demekki varmış bir bildiği 👏
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gıdım gıdım düzelerek devam eder inşallah
-
Değişimler mevcut
-
-
Her seferinde farklı birşey deniyor
-
Adı üstünde tahmin bu belki tutmayacak belki tam 12 den vuracak her seferinde ayrı bir ruh hali ile yazyorsunuz
-
Sinan senin 6 ocak civarı beklediğin sistem batı bölgeler için demi
Bı darlamayn adamı be öfff 6 Ocak diyo adam bekleyin diyor modellere bakalım diyor Türkçemiz yok mu tam olarak az salın adamı ya
-
Geçmiş olsun abim
Tesekkur ederim abim
-
Abi geçmiş olsun bende aynı ateş balgamlı öksürük burun akıntısı bi salgın var şu sıralar bugün aile hekimine göründüm ilaç yazdı ama faydası olmadı hala geçer gibi oluyor geçmiyor yav domuz gribi influenza rsv korona üçlüsü ile grip bambaşka bir boyuta ulaştı 2022 yılında
Hocam bende yakalandım hastaneye gidip iğne vurmadan geçmiyor bu hastalık ben ki hastaneye hiç gitmeyen adam koşarak gittim hastaneye geçmiş olsun size de
-
Sinan hocam geçmiş olsun çok dikkat edin bu aralar herkes hasta geçmiyor bide bir türlü
-
Sinan hocam elinize aklınıza sağlık inşallah umduğunuz gibi gelir
-
Kasım'da yazilan bu sistemi şimdi diğer forumdaki veya sosyal medyada ki ler nokta atışı olarak 6 Ocak diyor kaynak belirtmek yerine çalın tahmini aynen :)))
Utanmazlar
-
Esenler yoğun kar yağışlı yerler yeniden tuttu
Fatih nasıl olur hocam
-
Fatih nasıl olur hocalarm
-
Kar kalınlıkları diye bı sayfa daha açılmış gerek yoktu ki açmaya direkt o bilgileri Marmara sohbetine atsalarda olurdu. İnsanlar bı beklentiyle sayfaya girip sadece Marmarayı görünce hoş karşılayamayabiliyor.
Ya da Marmara kar kalınlıkları deseydiniz