Yarın çok zor bı fizik sınavım var gelmiş burda ecmwf takip ediyoz gerçek sevdalılar anlar beni ancak 😂😂
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
240daki yağış nerelerde var bunu nasıl öğrenebilirim?
-
Şunun neresi kötü veya "çöp" ? model paylaşımında bölgecilik yapanın,veya model dışı yazanın mesajı uyarılmadan direk silinecektir.
Şükür beklediğim uyarı..
-
Demek ki ugursuzluk sendeymis =D .
Saka bir yana yazik olacak cidden gormemen.Ama 22-23-24 te de en az bunun kadar olmasa da yakin bir tablo gorebiliriz.Ona yetiş bari.
Bende bı uğursuzluk bende mi diye düşünmedim değil zaten 😂😂
İnşallah yetişebilirsem yetişeceğim
-
Bu geceki gfs gerçeğe en yakin guncellemedir.18-19 Boyle gelecek insallah
Ya hocam bu bı efsane yani ama çok üzgünüm bı yönden de memlekete olamicam salı günü snavlarm var halen ancak cuma giderim çok üzgünüm 40mm yağış fln vermiş galiba sivereğe çok büyük efsane
-
Ecmwf toplam yağış veya kar a nerden bakabiliriz
-
Çok güzel görüntuler var Allah'ın izniyle tüm bölge kar acısını ckartacak gibi inşallah bozmadan güçlenerek gelir bu sefer
-
Sinan hocam toplam yağış ve kar var mı g.dogu da hasret bitecek gibi
-
Ecmwf ısrarla gömüyor
-
Valden voltran Bu sistemde Sıcaklık merkezde sorun olmadığından kar haritalari ilk defa doğru sayıyı verecek.Hatta min değer olacak
Gözün aydın ustam.
Hocam gfs son güncellemelerde pek yağış vermiyor gibi sizce ab nasıl bı yol izleyecek
-
Ayın 18 19 için güzel kar yağışları gözüküyordu gfs birkaç güncellemdir bozuyor temennimiz yağışların fazlalaşmasi yönünde zira soğuk olarak bi sıkıntımız yok bölge olarak
-
Aranızdan bir vekil bulamadık bölge sorumlusu olması için üzücü ...
Maalesef hocam
-
Kar haritaları bana hiç güven vermiyor hayal gibi geliyor bana sürekli
-
Niğde için 13 ünde örtü oluşacağını düşünüyorum kardeşim ama cok beklentiye girmemek üzere
inşallah hocam
-
Hocalarm Niğde için değişen bı durum var mı diagram fena değil keyfimizi yerine getirecek güzel bı kar alır myz acaba bu mübarek final haftasnda