Sinan senin 6 ocak civarı beklediğin sistem batı bölgeler için demi
Bı darlamayn adamı be öfff 6 Ocak diyo adam bekleyin diyor modellere bakalım diyor Türkçemiz yok mu tam olarak az salın adamı ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan senin 6 ocak civarı beklediğin sistem batı bölgeler için demi
Bı darlamayn adamı be öfff 6 Ocak diyo adam bekleyin diyor modellere bakalım diyor Türkçemiz yok mu tam olarak az salın adamı ya
Geçmiş olsun abim
Tesekkur ederim abim
Niğde nasıl olur hocam
Hocam Niğde için ne bekliyorsunuz yarın kar yağışı veya örtü görür müyüz
Ben Niğdedeyim hissetmedim
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Aleyküm selam hayırlı cumalar
Hocalarım Şubat ayının ilk haftasında Niğde için kar durumu muhtemel mıdır çünkü ilk hafta bütlerim var ve kar olursa muhtmeel online olacak yardımcı olabilir misiniz bana
Siverek için böyle bişey mümkün mü?
Bu arada kütle halen var ama yağış yokmuş
Mkaymaz21 hocam Sivereğin üstünde kaç defa yeşil kutle geldi tek gram yağş yok en az 10 cmlik yağıştan oldu siverek bunun sebebi nedir açıklayabilir misiniz?
Hocalarm Siverek'te halen bişey yokmuş neden böyle oldu ki
Hocam Siverekte de yaklaşık 30 40 mm kar bekliyorum son yılların en yüksek örtüsü oluşacak
Demek ki ugursuzluk sendeymis =D .
Saka bir yana yazik olacak cidden gormemen.Ama 22-23-24 te de en az bunun kadar olmasa da yakin bir tablo gorebiliriz.Ona yetiş bari.
Bende bı uğursuzluk bende mi diye düşünmedim değil zaten 😂😂
İnşallah yetişebilirsem yetişeceğim
Bu geceki gfs gerçeğe en yakin guncellemedir.18-19 Boyle gelecek insallah
Ya hocam bu bı efsane yani ama çok üzgünüm bı yönden de memlekete olamicam salı günü snavlarm var halen ancak cuma giderim çok üzgünüm 40mm yağış fln vermiş galiba sivereğe çok büyük efsane
Çok güzel görüntuler var Allah'ın izniyle tüm bölge kar acısını ckartacak gibi inşallah bozmadan güçlenerek gelir bu sefer