Ecm 19-20-21 çok iyi çıktı izobarlar çok iyi.Çok iyi kar alacaksınız diyor.Böyle gelirse ecwmfye göre 17 de kar başlar diyor 18-19-20 devam eder hatta 21 e sarkar diyor ecm.Haydi inşalllah.
hocam bölgenin doğusu için iyi..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcm 19-20-21 çok iyi çıktı izobarlar çok iyi.Çok iyi kar alacaksınız diyor.Böyle gelirse ecwmfye göre 17 de kar başlar diyor 18-19-20 devam eder hatta 21 e sarkar diyor ecm.Haydi inşalllah.
hocam bölgenin doğusu için iyi..
Günlerdir ayın 17. ve 18. günleri dedik modeller vermezken neyseki şuan az çok bir şey veriyor bu tarihlere.Bi önümüzdekini yaşayalim sonrasını zaman gösterecekç.O gün de dedim 21-24 arasi her şeye açık birkaç gün daha geçmesi lazim daha vakit var.
Hocam 17 18 için miktar verebilir misiniz Şu anda gfs de kar yağışını ön görmüş haklı çıktınız
ECMWF Akdeniz siklonunu gördü ama gfs halen görmemekte ısrarcı. Çok değişik günler bekliyor bizi. Sabırsızlanıyorum.
Hocam gfs de gece gördü ama bu sefer soğuk yok..
Soğuk geliyor yağış yok yağış geliyor soğuk yok
Peki g.dogulular şaşırıyor mu haayırr??
Bu akşam bu konu bayağı gergin okurken insanın içi kararıyor...
Arkadaşlar bu sistem döneminde tüm yöneticiler yorumcular tahminciler çok yoruldu...
Bence bı süreliğine sorularımıza ara verelim en azından bu gerginlik ortadan kalkar.
Hayırlı forumlar diliyorum
Kuru soğuğu bol bı güncelleme
Öğle güncellemesi bitmiştir.. takip edip yorumlayan herkese tesşekkür ederim.. Daha iyi bi güncelde buluşmak dileğiyle hayırlı forumlar..
akdenizden gelen yağışlar çok fena. Biraz motivasyon olsun.
biraz daha erken gelseler ahh ahh var bi hayalimizz..