Bize bir Akdeniz ab si lazım olasılığı nedir hocam
Aynen öyle cografyaciburak hocam Akdeniz'de ab olusma olasılığı var mı? Gdogu için mühim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBize bir Akdeniz ab si lazım olasılığı nedir hocam
Aynen öyle cografyaciburak hocam Akdeniz'de ab olusma olasılığı var mı? Gdogu için mühim
Batilama var yağış kuvvetlendi ama biraz daha batilama lazım bölge geneline yayılması ve süresinin artması için.
Senin beklentin nedir peki Harunsalman
Harunsalman var mı bir değişiklik olumlu olumsuz
Batılı inmesi iyi çünkü doğulu inince yağış oluşmuyor. Ab patlaması için batılı inmesi lazım. Doğulu inince Azor basıyor ve oluşan ab hızla doğuluyor sadece bölgenin doğusuna yağış bırakıyor o da az bir yağış. Batılı inerse sistem suresi uzar ve yağış çok daha iyi olur yoksa kuru soğuk
Anladım başkan ama modellerde adam akıllı yağış göstermiyor maalesef umarım istediğimiz yağışı alırız
Sistemin batılı inmesi mi iyi doğulu inmesi mi iyi onu anlayamadım Harunsalman
Soğuklar tepki vermiyor
Soğuklar tepki vermiyor diyince akdenizde ab beklemiyorsun diye anladım abi Sinan umarım en yakın zamanda modellerde de görürüz Akdeniz ab sini
Soğuklar tepki vermiyor
Sen Akdenizde ab beklemiyorsun o zmn doğru mu anladım hocam Sinan
Sinan hocam bu denli kuvvetli soğuklara Akdenizden bir ab oluşması gerekmez mi? Şayet ab olursa gdogu batısı kara gömülür
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayat durdurur
Gerçekleşme ihtimali içten bile değil
Siverek'te sıcaklık 3.5 derece yağmur devam ediyor
Diyagram ortalamasnda düşüş var
Siverek de iyi duruyor abim. Muhtemelen yine bir şeyler görürsün
İnşallah abi
Bu gece ve yarın için diyarbakırda kar ihtimali var.
Sahutt hocam Siverekte biseyler görür muyuz birikim fln olur mu
Grönland 1060 a çıktı
Grönlandda basıncın yükselmesi bizim için nasıl bir etki yaratıyor
Denizler sıcak olmasına rağmen neden hiç ab patlamyor?