hadi insallah . daha dur senin uçağı iptal edecez abim
İnşallah diyeceğim aklıma gelmezdi ama inşallah be hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhadi insallah . daha dur senin uçağı iptal edecez abim
İnşallah diyeceğim aklıma gelmezdi ama inşallah be hocam
Kayıyor ellerimden mis gibi sistem
Benim uçak iptal olsa keşke yav 😂😂
Ben radara başladım.
Sistem Hataya hızlıca giriş yaptı bir iki saattir. Şimdi antep taraflarında kar başladı. Yolda geliyor. 4 saat sonraya alarm kurdum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O kütleler sırada sivereği vuracak gibi
Yarın güzel bir gün.. Herkese iyi geceler.
Valla sanki benim için değil seyretcez Mardini ![]()
Teşekkür ederim Sahutt hocam
Sahutt hocam ecm yarın için ne veriyor yağışta 24h kar haritası atabilir misin rica etsem
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlamayan arkadaşlar için kutu kutu olarak işaretledim.. arkadaşlar bu çıktı mjo tahmini önümüzdeki 20 güne kadar faz kaçta olacağı öngörüsünü gösterir.
Şuan yeşil daire alan içersinde kırmızılar yoğunlukta yani Faz2 ve Faz 1 arasında kalmış bu durum Avrupa'ya yarayan basınç koşulları barındırıyor zaten şuan modeller de Avrupa ya dalış yapan devasa soğukları görüyoruz.
5 gün luk tahmin ise daha çok 4-5 Faz arası kalmış biraz yoğunluk var.bize yarayan durum ise burda 3-4 fazdır. 4-5 gelmiş 5 günlük tahmin yani üzerimizden kayıp gidecek kısmi orta ve doğu Karadenizi etkileyen bir sistem akıbeti olabilir sonrası Kafkaslar.
15 günlük periyotta baktığımız da aslında tekrar başa döngü var tekrar Avrupa ya yarayan bir tahmin var. Geniş mavi alan .
20 günlük tahmine baktığımiz da ise 3-4 faz da tahminler gelmeye başlamış.
Özetlemek gerekirse ocağın 10-12 sine kadar Avrupa yarayan bir Sinoptik göreceğiz modellerde sonrası bize yarayacak fakat bu kesin değil değil yoğunluk yok çünkü
Herkese iyi akşamlar
Eline emeğine ve yüreğine sağlık hocam bilgilendirici yazınız için teşekkür ederi.
Bu olmadı işte, yolculuk sebebi nedir bilmem ama ben olsam iptal ederdim 🙂
Uçak iptal olmazsa kendim iptal edemem
aile gereği yanlış anlaşılır inşallah çok yağar da iptal olur
Sahutt hocam 48 saatlik kar haritasını atabilir misin ecm nin öğle güncelinin
Uçağın iptal olabilir çarşamba günü siverek82
İnşallah iptal olur da gidemem 😂😂
2007 kışı Diyarbakır soğuk rekoru -27 olmuştu bu hafta geçecekmi
Hocam sanmıyorum ama çok güzel bı kar yağışı geliyor:) yarın küçük bir fragman Çarşamba günü gündüz başlayacak kar akşam ve gece saatlerinde muhteşem bi şov sonraki günde devam edecek
Memlekette olmayacağım yanarım yanarım ona yanarım:)
Sahutt hocam bu uçağın iptal olma olasılığı var mıdır? 31 Aralık 11.20 de keşke iptal olsa 😂
Yarın için gayet makul bir uyarı 😂
Sahutt arpege gem çok iyi yağış vermiş 30 saat kaldı kim haklı çıkacak acaba
Son 1 gün kala modeller 29’u çok iyi toparlamış
Gfs halen boş sanki