İlk 36 saat kar haritasını atabilir misiniz hocalarm
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Siverek'ten haber ver Mkaymaz21 hocam
-
Sanırım dahil değil
Kar haritasını bırakayım aşağı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maalesef doğru görmüşüm
-
Kafası karışmadıysa GFS yarına bile kar verdi
Neresi için hocam? Siverek'te dahil mi buna? Yağış yok gibi bişey yarın için ben mi yanlış görüyorum
-
Siverek için de bakıp paylaşayım.
Ama şunu söyleyeyim. Son dakika üzer veya mutlu eder bu tarz sistemler.Bekliyorum hocam yorumunuzu da alırız
-
Kar veren senaryolarda sabaha göre dahi artış var. 8'i için yağış artık çok kırpılmış olsa da 6sı için hem sıcaklık hem yağış çok uygun duruyor
Hocam gem icon ecmwf 8 i için iyi yağış veriyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim abi
-
Gfs öğle guncelinin ilk 96 saat kar haritasını atabilecek olan var mı?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim 🙏
-
İlk 96 saat kar haritası var mı
-
Diyarbakır için ortalama gittikçe güzelleşiyor. Yarın gece Diyarbakır’da olacağım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklık Uygun olur mu o önemli hocam bende Siverek'teyim
-
Hemen. Siverek yok Urfa GAP havaalanı var onu paylaşayım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu tabloda sanırım Siverek kar fln goremez gfs de soğuklar Güneydoğuya girmesin diye yemin etmiş sanki
-
Ücretli hocam weatherbell
Sana zahmet bı Sivereğe de bakıver kuruduk

-
-
Sinan hocam çok uzun zaman önce ull olduğunu tahmin ettiniz ve tam isabetle de vurdunuz nasıl ki önceki tahminini tutmayınca elestirdiysek bu başarınızdan ötürü de sizi tebrik ediyorum. Bol sistemli günlere..