Siverek için de bakıp paylaşayım.
Ama şunu söyleyeyim. Son dakika üzer veya mutlu eder bu tarz sistemler.
Bekliyorum hocam yorumunuzu da alırız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSiverek için de bakıp paylaşayım.
Ama şunu söyleyeyim. Son dakika üzer veya mutlu eder bu tarz sistemler.
Bekliyorum hocam yorumunuzu da alırız
Kar veren senaryolarda sabaha göre dahi artış var. 8'i için yağış artık çok kırpılmış olsa da 6sı için hem sıcaklık hem yağış çok uygun duruyor
Hocam gem icon ecmwf 8 i için iyi yağış veriyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Teşekkür ederim abi
Gfs öğle guncelinin ilk 96 saat kar haritasını atabilecek olan var mı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Teşekkür ederim 🙏
İlk 96 saat kar haritası var mı
Diyarbakır için ortalama gittikçe güzelleşiyor. Yarın gece Diyarbakır’da olacağım.
Sıcaklık Uygun olur mu o önemli hocam bende Siverek'teyim
Hemen. Siverek yok Urfa GAP havaalanı var onu paylaşayım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu tabloda sanırım Siverek kar fln goremez gfs de soğuklar Güneydoğuya girmesin diye yemin etmiş sanki
Ücretli hocam weatherbell
Sana zahmet bı Sivereğe de bakıver kuruduk
Sinan hocam çok uzun zaman önce ull olduğunu tahmin ettiniz ve tam isabetle de vurdunuz nasıl ki önceki tahminini tutmayınca elestirdiysek bu başarınızdan ötürü de sizi tebrik ediyorum. Bol sistemli günlere..
Bölgemiz için en iyi çıktı değil ama şu an için güncellemeler kar soğuğu olacak diyor. Umarız kuru soğukla yetinmeyiz
Akdeniz'in bu soğuklara bir tepki üretmesi gerekmez mi? Modellerde yağış yok
Eskiden bu sayfadan ckmazdm sürekli takip ederdim şimdi günde 1 kez ya bakyorum ya bakmyorum
Gerçekten daha kötüsü yok diyoruz daha kötüsü oluyor berbat
Sistem inmiş fakat en soğuk çıktı ana çıktı sanırım