Ne güzel sessizlik içinde bekliyoruz .
Kimsenin umudu kalmadığı içindir sayın hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe güzel sessizlik içinde bekliyoruz .
Kimsenin umudu kalmadığı içindir sayın hocam
Öteleme veya sistemin kaçma durumu yok Avrupa Kafkas Böyle bir durum yok her an buraya vakit ayıramıyoruz .
Gelecek Sistem modellerde her gün bozmadan gelirse bize ne iş düşer! Zaten bizi kabullenemeyen bir kesim var hep onların dediği olacak cinslerden yok aylar öncesinden tahmin yapılmaz yok bu tarihler de hep sistem gelmiş ne oldu şimdi 27 Aralık'ta modellerde dedik buda mı Rıfkı efendilik ! Yazdıklarım buraya değil sosyal medya üzerinde yazılanlara . ECMWF de En geç Yeni yılda düzelecektir . Sistem isterse bir iki gün geç gelsin bunda da bir sıkıntı yok sistemin 850 pha'sı -14 -16 Arasında olmasını bekliyorum ( Pratiklerime göre ) yazım hatası varsa özür dileriz.
Hocam sistem tutar tutmaz bunlar tahmindir siteye canlılık getirdiğin için ben şahsen teşekkür ediyorum 🙏
Allah gönlüne göre versin kardeşim.
Allah razı olsun abim
Aranızda öğretmen var mı? Ya da aranızda bakan olan var mı beni atayın 😂
1-2 saat kaldı ve hepsi kar vermiş neredeyse hocam. Ezberledik bu modelleri 🤠
Hocam daha bişey yok kütle var yağış yok dondukk 😂😂
Yarın bölge genelinde kar beklentim var. Modellerin aksine. Diyarbakıra neredeyse hiç kar verilmemiş. Sebebini çözemedim. Yarın göreceğiz. Koşullar uygun görünüyor
Modellerde gözükmüyor hocam sebebi nedir yağış bile gözükmüyor doğru dürüst.
Yağış beklentiniz nedir?
Konya da rakıma bağlı 5-ila 10 cm kar alacak inşallah
Hocam yaklaşık 15mm yağış 10cm mi ediyo kapatalım dükkanı 😂😂
Aleyküm selam kardeşim güzel bir kar yağışı alacaksın inşallah 10-15 cm arası
Konya nasıl olur hocam
Diagramda çok güzel kar yağışları görülüyor birçok şehir için nerede yahu bu iç Anadolu ahalisi bir ben mi konyadaym 😂
Çok sessiz bi konu Niğdedeyim kar görür muyum acaba Eren hocam
Harunsalman kardeşim yarın Siverek ne olur sence?
Sen sıkı çalış
ALLAH ın izniyle sınavlarını geçtin say
![]()
İnşallahhh abii çalışmak lazım bide kısmet olması lazımm
Çıkmış sorulara bakarak tahmin edilir
Çalışmak ve duadan başka bir şey gelmez elden
O zmn plissss bana bol dua
Spotifyda herhangi bir şarkı açıyorum ve peşinde sürekli aynı şarkılar çalıyor eskiden bu şarkıyı engelle seçeneği vardı şimdi yok bu şarkıları nasıl engelleyebilirim
Onu bilmiyorum da bu kpss işi çok zor napıcaz bunu ahshdh Sinan abi çıkacak soruları önceden tahmin edebiliyo musun Sinan