bütün ailemle beraber amcam yengem küçük kuzenim tek katlı olduğu için fırına sığındık inşallah bişey olmaz
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					Evlere girmeli miyiz girmemeli miyiz bu sorunun cevabını net verecek kimse yok 
- 
					Bugün öğle vakitlerinde gerçekleşen artçı deprem artçı demeye bin şahit lazım yklyorduk Allah'a şükürler olsun Siverek'te şimdilik sorun yok bütün herkes evlerini terk etti köylere yer evlerine göç oldu resmen binalar bomboş Çok dualar edin Adıyaman Maraş Antep Hatay dümdüz oldu arkadaşlar dümdüz Hatay'da halen birçok enkaza ekipler bile ulaşamamş çok dua edin hava soğuk Allah dışarda kalanlara yardım etsin 
- 
					Facia gibi çok kötü anlar yaşadık psikolojik olarak halen deprem oluyor sanıyorum durduk yere basım dönüyor Allah dışarda kalanlara enkaz altındakilere yardım etsin beterinden korusun 
- 
					siverek82 gözünüz aydın olsun abim.. Masaallah masaallah,tüm yurda beyaz örtü inşaallah İnşallah abi inşallah 
- 
					sistemin yıldızı olma yolunda ilerliyoruz şükürThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah nasıp ederse p tesi olan yağışlar da kar olarak düşerse çok güzel olur  
- 
					Gözün aydın siverek82 Darısı tüm ülkenin başına 
- 
					Bu arada yoğun bir şekilde yağmaya devam ediyor elhamdülillah 
- 
					Hayırlı olsun can darısı bizim başımıza 😊 Darısı size inşAllahhh 
- 
					Siverek'te çok güzel kar yağıyor sabaha karşı başlamıştı halen devam ediyor bir ayak kadar yağdı santimini bilmiyorum 😂😂 çok güzel mutluyuk 
- 
					Uzaklaştırdım arkadaşı, Sinan abinin dediklerine kulak verin, güncellemenin hangi çıktı olduğunu ne zaman paylaşıldığını unutmayın, sabredin    Olan benim mesajlara oldu 😂😂 
- 
					İcin rahat olsun dostum kış bitmedi. Ay ortasindan sonra artik sicaklik sorunu olmayacak. Karadeniz üzerinden sibirya ataklari olacak inşallah. Bu sistemde fena değil 15-20 cm alıyoruz. Tabi 6 si da kar olarak düşseydi 50-60 cm leri konuşurduk ama hayırlısı Herşeyin hayırlısı diyelim daha bitmedi ya 3 gün var umut fakirin ekmeği  
- 
					siverek82 bekleyelim görelim, hayırlısı neyse o olsun..Bir sürpriz de olabilir.. İnşallah hocam şu sonraki yağışları kar olarak alırsak zaten kışı kapatsak da kabulum 
- 
					Şu g.dogudaki ısınmaya bakar mısın Allah'ım kafayı yicem kusuruma bakmayın buraya yazyorum ama çldrmalk yani 
- 
					Güneydoğu Kesimlerde Kuvvetli Kar Yağışına Dikkat! Beklenen HadiseKar Yağışı Beklendiği YerYapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam (Cuma) saatlerinden sonra bölgenin batısından itibaren beklenen yağışların, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin ve Batman çevreleri ile Diyarbakır’ın güneyinde kuvvetli (5-20 cm), Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar, Hatay ve Kilis’in yükseklerinde (700m üzeri) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile kar yağışı olan yerlerde yer yer tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yağışların, yarın (Cuma) öğle saatlerinde bölgenin batısında, gece saatlerinde doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor. Başlama-Bitiş Zamanı04.02.2023 00.00-05.02.2023 03.00 Yarın Siverek olarak güzel bir kar yağışı alacağız elhamdülillah fakat ondan sonraki sağlam yağışda saçma sapan bir ısınmadan dolayı güzelim yağış yağmur olarak düşecek tabi yağmura da şükür fakat koyuyo insana kar olarak almak vardı